Tylko ori, Valeo czy Bosch mogą się przy nich schować
http://allegro.pl/oe-vag-wycieraczki...686286959.html
Tylko ori, Valeo czy Bosch mogą się przy nich schować
http://allegro.pl/oe-vag-wycieraczki...686286959.html
michal_88 (27-01-17)
|
Również polecam ori z tym że nie dokonca się zgodzę z zastosowaniem powyższych piór z do których podałeś linka do a3 8p lift.
Ori pióra to;
600mm 8p1955425H
484mm 8P1955426H (a nie 475mm)
Zamawiałem takie w zeszłym roku na getem.pl
Dziś założyłem do siebie właśnie te z linku i pasują idealnie.
Mały update: oryginalny zestaw wycieraczek do A3 8P dobrany po numerze VIN w ASO ma numer 8P0998002A.
Dodatkowo porównałem dziś ORI wycieraczki z VALEO XTRM VM308 i wizualnie są to dokładnie te same wycieraczki. Zobaczymy jak będzie z trwałością
Ostatnio edytowany przez Krumak - 10-02-17 o 14:04
Pytanie dla posiadaczy ramion z audi a4 b6 w a3 8l. Jakie modyfikacje trzeba zrobić żeby pasowały i czy mogę prosić o zdjęcia najlepiej z montażu.
nic poza podgięciem(przekręceniem) ramion tak aby były równolegle do powierzchni szyby
Dzięki za odpowiedź. To bardzo ciekawe ponieważ zamówiłem ramiona o numerach lewe numer 8E1 955 407 A, prawe numer 8E1 955 408 A i po pierwszej przymiarce nie pasują otwory na wieloklin są za duże.
Czy możecie podać numery ramion jakie macie bo moje na pewno są złe.
Ostatnio edytowany przez Dejmien - 07-03-17 o 14:05
Nie znalazłem nic konkretnego na ten temat, więc piszę.
Jakie macie sprawdzone pióra do 8P polift.Ostatnio kupiłem Valeo First i się zawiodłem bo nowe zostawiają sporo do życzenia i dodatkowo zasłaniają lekko spryskiwacze.Szyby mam zadbane regularnie czyszczone Autoglym CGP + Soft99 Ultra Glaco.Myślałem nad Championami i Visee, ale wolę najpierw zapytać bo na pewno znacie te produkty.Bosch AeroTwin trochę za drogi (ok. 100pln), ale czy warto?
Jesteś już w stanie coś dodać? Znalazłem je w atrakcyjnej cenie 49,99 jak jest to dokładnie to samo co oryg. to 3x tańsze.
Pióro wycieraczki vm308 600/475mm xtrm
Jakie wymiary wycieraczek powinny być do audi a3 8p 2008r sportback ? Pierwsze auto jakie się dorobiłem i wybór wycieraczek nawet sprawie problemostatnie kupiłem nowe w sklepie na miejscu i padły szybciej niż się spodziewałem.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)