Sebek, z Radomiem będę tu pisał! Może znajdą się chętni w większej liczbie. Poznań w sierpniu, pod koniec miesiąca :)
Printable View
Sebek, z Radomiem będę tu pisał! Może znajdą się chętni w większej liczbie. Poznań w sierpniu, pod koniec miesiąca :)
Miałem pisać, nie napisałem ;)
Krótki filmik z ostatniego wypadu. Było pusto, to można było nieźle się pokrecić.
Potestowałem nową maszynę. W takich warunkach sprawdza się bardzo dobrze.
http://www.youtube.com/watch?v=sU_eEFy17S0
No ladnie ladnie...
Załącznik 11626Załącznik 11627
Ok, to i ja się pochwale - zainteresowani już pewnie wiedza ze w stajni po dluugiej przerwie i intensywnym poszukiwaniu pojawil się LITR
Mordeczka moja cieszy się za każdym razem kiedy mym oczom ukazuje się rażący kolor Kawy
Kawasaki Z1000 32.000km na pięknych oponach - oczojebnym kolorze, wyprofilowanej kanapie itd. itd....
Piekna :D Nic dziwnego, ze sie mordeczka cieszy :)
Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
Jakos taka bezbarwna jak dla mnie..moglbys ja troche odpicowac i dopiescic...;):P i pamietaj...nie ma co oszczedzac :D:P;)
sa już zamówione nowe rzeczy do laleczki tak wiec Sebus Ty się nic nei przejmuj hehe ;)
przegląd zrobiony zalany motulem - ale detaling i tunning już trwa....
Panowie szukam GSXR K8 - 600 albo 750 dla mojej koleżanki
Czyli 2008r i wyżej, jedziemy jutro do Warszawy oglądać dwie sztuki, ale może ktoś z was ma takie moto na handel?
Interesuje nas bezwzględna igła, kolor też ma znaczenie tj. byle nie niebieski
bardzo ladne widziałem na top gear w wawie - ale niestety mysle ze igla to już nie jest ;))
http://www.youtube.com/watch?v=FHwTR4RB3QA
A to przez chwile jeszcze moja cbr :P
http://images64.fotosik.pl/105/ecf2f753ce17b462m.jpg
Gdyby ktoś miał problem natury technicznej lub potrzebował pomocy przy zakupie służę pomocą,prowadzę serwis motocyklowy :)
jakby było bliżej to wybrałbym się do Ciebie - może w sezonie skocze bo już mam w glowie kilka zmian- stalowe oploty wydechy inne itd..wiec może się wybiorę do Ciebie na weekendzie z Sebkiem ;))
- - - Aktualizacja postu - - -
jak będzie ladnie w wekenda to się wybiorę i tyrkne do sebka wcześniej ;))
PS. LITR to jest To !!!!!
Pozdrawiam wszystkich motocyklistów a forum A3 ! :) Jestem tu nowy, ale na motocyklu jeżdżę od ponad 10 lat ;)
Hejka, kolejny motocylista ze sporym stażem melduje się. Mój obecny rumak to nieśmiertelna Honda VFR 800 Vtec 2004.
witamy witamy! trzeba sie w nowym sezonie w koncu zebrac na wspolna wycieczke:)
o czym Ty mówisz, na jaka wycieczkęwy się zbierzecie, na jaką ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Drodzy u użytkownicy chciałem się dowiedzieć czy prócz swoich A3 macie inne maszyny ? generalnie o motocykle mi chodzi ;) ja się bujam jeszcze Banditem 600ccm ;) bardzo przyjemna maszynka do pojeżdżenia moim zdaniem ;)
Siema jest juz taki podobny temat ale teraz
Juz nie pamietam. Ja w stajnii oprócz a3 mam Hondę cbr929 rr
Dosyć przyjemny motor ;) a radości daje co nie miara ;)
A ja mam Rometa Divison 250 :P Na miasto wystarcza :D
ja latam na cbr 600 f4i a tutaj jest o tym temat http://www.a3-club.net/forum/showthr...tocyklisci-%29
Sebek, już nie zbierasz na akumulator? :D
uzbieralem przez dwa sezony i teraz pali od pierwszego kopa:P
Byziu, to sie trzeba zlapac na miescie bo czasami mi sie zdarza wycieczka w Twoje strony z wiadomych powodow;)
Teraz to śnieg spadł :) Pogoda się poprawi to jak najbardziej. Jak będziesz przejazdem to będzie trzeba :D
Ja jeżdze w sezonie fz6 naked. Ogólnie rzecz biorąc dla mnie 2 kółka to prawdziwa pasja. :)
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
to co, robimy na wiosne jakis zlot a3 club na dwoch kolach ? :) ew. na jednym jesli ktos chce i umi :D:D
MOZEMY NA BIWAK MASZYNAMI RUSZYC - albo na weekend nad morze smignac - gorace laseczki piasek asfalcik...
tylko jakas laweta by sie przydala bysmy z powrotem mogli wrocic z biwaku :D:D
Ja niestety pozbylem sie CBR F3 zeby kupic a3,ale w planach jest powrot do moto :) Kombinezon i wszystkie graty wisza w szafie i czekaja grzecznie :D
my sprzedaliśmy wszystko by mieć moto ;)
jedni sprzedaja..inni kupuja...a co w rodzinie to nie zginie;)
A ja posiadam Suzuki SV 1000 S polecam V2 :)
a ja popieram Rzad.... wiec zrobmy rząd i ..jedzmy nad morze
no wlasnie trzeba maszyny przeoliwic...
Ale się topic rozkrecił ;) Dawno mnie tu nie było.
LORKU, gratuluje zacnej maszyny. Kumpel kupił taką samą, miałem okazję ostatnio trochę na niej pośmigać :) Sprzęt spoko, kuleje troche poręczność ale nie można mieć wszystkiego ;)
Ja tam chętnie się piszę na wiosenny lub letni wypad! Ewentualnie spotkanie na 2oo w ramach mazowieckiego spotkania A3 ;) :D :D
Ekipa się zbierze, to A3 może być mniej niż motocykli ;)
wiec trzeba namiot cyrkowy zorganizowac :)
Jak będzie namiot to zamiast Street Triplem to przyjade KX250 :) Większe pole do popisu będzie ;) Jakieś jazdy po samochodach jako atrakcja? :>
taki wzajemny zlot to dobra opcja ;)
Sebek, jakbym wział monster trucka to wtedy musiałbym zrezygnować z przyjazdu na 2oo a trzeba mieć prawidłowe priorytety ;)
tez sie pochwale italjet formula 125 dwusów dwucylindrowy :D na lato planuje zakupic Yamahe radian :)
Jest tu ktoś kto czytuje Motormanie? :>
Udało mi się załapać na grudniowy numer. W teście Street Triple R, Z800 oraz MT-09 jest mój sprzęt oraz jestem nawet na kilku fotach :)
Tutaj jedna fotka dla przykładu :)
http://imageshack.com/a/img14/9686/rkuh.jpg
Dla niewtajemniczonych, ja to na tym MT-09, które ma koło w górze. Mój sprzęt akurat w tle się skitrał skubaniec ;)
to fotomontaż ! prawdziwy malik jest wyzszy