Wiem wiem ale mnie szczerze mówiąc "przeraża" wielkość :P obecnie mam nokie n95 8gb i ten htc jest mniej więcej taki jak nokia po rozsunięciu :P ale na razie i tak sobie odpuszczam bo nie mam na to funduszy...
Printable View
Wiem wiem ale mnie szczerze mówiąc "przeraża" wielkość :P obecnie mam nokie n95 8gb i ten htc jest mniej więcej taki jak nokia po rozsunięciu :P ale na razie i tak sobie odpuszczam bo nie mam na to funduszy...
i ma Androida i Fajne Gry :D hehe Piter Pograj w Angry Birds :D hehe wciąga
do angry birds wystarcza taniutki android, np LG GT540 za 350zl
DesireHD, Galaxiak S w niczym mu nie ustepuje.. a nie ma lampy
ale stosunek jakosci, mozliwosci do ceny w tym momencie najlepszy, za 1100-1200zl nie ma lepszego smartphona
a iphone.. 4 tak, ale w cenie dwoch galaxy S to nie bardzo..
tez czekam na S2, przynajmniej lampe bedzie mial
kolega wyzej pisze ze ma n895 8GB, tez ponad 3 lata uzywalem, na chwile rownolegle z galaxy S ( w miedzyczasie jeszcze kilka innych telefonow, w tym iphone 3GS) nic nie daje tyle radosci co fajny , duzy telefon na androidzie ( i szybki)
Ludziska
Korzystam z N97... Odkąd pamiętam, zawsze miałem Nokię z symbianem (coś a'la dzieci Neo :P)
Wiele się naczytałem i słuchałem o Androidzie... Niby wszystko ślicznie, ładnie ale czy Android (mówiąc przesądnie) nie żre baterii, że to nawet słychać jak łyka energię?
Czy to napewno dopracowany system? Bo znając nowe systemy - mają sporo dziur, a tym bardziej platforma Google a on nie jest potentatem w bezpieczeństwie...
nikt ci nie kaze caly czas korzystac z netu i google
mozesz go uzywac jako zwykly telefon, a jak masz chec to wlaczasz dostewp czy to po wifi czy z pakietu swojego abonamentu
nie ma dostepu do netu to nie zre baterii
pocztaj sobie o anroidzie, nawet ta twoja nokia bedzie robic telefony teraz na androidzeie, chociaz sie zarzekali ze nie, bo musili korzystac z symbiana ( ten dopiero jest dopracowany)
Android... cóż, raz skorzystałem i mnie wciągneło, ale ładowarka samochodowa to podstawa :D
fredi.master - wierz mi że do Androida przymierzałem się od roku, czekałem aż będzie dopracowany - idealny nie jest, ale bardzo dobry już owszem, cały czas rozwijany.
Do tego spore community (społeczność) wkoło niego, powodujące że istniejące rozwiązania stają się jeszcze lepsze. Zmodyfikowane wersje, nowe opcje, większa wydajność itp.itd. Dotyczy to praktycznie każdego popularniejszego telefonu. A baterię żre sam ekran - duży dotyk jest wygodny, ale swoje musi zabrać.
Miro - masz rację - bez używania netu nie żre baterii tym bardziej (oszczędność do 50%), ale trzeba sobie uświadomić, że Android bez dostępu do sieci to trochę jakbyś chciał zmieścić karpia do akwarium po złotej rybce ;-)
No i nie po to się wybiera ten system, by właśnie NIE korzystać z sieci :-P
jak to mawia moj kolega spec od komórek "Android jest pisany przez społeczność międzynarodową" wdg mnie to najlepszy system i szybko sie rozwija. Symbian niebardzo, Windows jeszcze tez nei bo 6.5 do lamusa a 7 zostal wydany na sile i w pospiechu. Moim zdaniem na chwile obecną są tylko dwa na prawde dopracowane systemy Android oraz iOS, z telefonów ja bym wybrał HTC Desire HD, pomimo kiepskiego wyswietlacza (porównując np ze zwykłym Desire, Iphone 4, Galaxy S) za to duzym, fajny procesorem i sporą iloscią pamieci. A najlepsze zdjecia robi nNoki jako jedyna ma 12mgpx apart z flshem (pojemnosciowym nie diodą) ...ale chyba tu jej zalety sie konczą.. :(
co do wyświetlacza, to ja nie mam nic a nic do HTC Desire HD, dla mnie naprawdę jest OK. nawet bardzo OK.
Android i aplikacje na niego pełno w usłudze Market, praktycznie wszystkie programy jakie mialem na ajfona i a moze nawet i więcej. Dla mnie super sprawa z możliwościa konfuguracji puplitów, ajphon takiej wolnej ręki nie dawał jak HTC, nie wiem jak ejst w iP4. Tu na puplit moge wrzucić wszystko np kontakty z mała ikoną foto, pobrana automatycznie z facebooka.