Taaa, tez tak uwazam. Moze sie ogarna w pore i zmienia cennik, bo sporo ludzi ma takie opinie. Nie wiem skad taki kosmiczny pieniadz :/
Dodano:
Lorku, a czym Ty smigasz bo zapomnialem?
Printable View
Taaa, tez tak uwazam. Moze sie ogarna w pore i zmienia cennik, bo sporo ludzi ma takie opinie. Nie wiem skad taki kosmiczny pieniadz :/
Dodano:
Lorku, a czym Ty smigasz bo zapomnialem?
a bo ja sie nie chwale ;-)
takie male malenstwo
http://www.tradenote.net/images/user...BR_600_F4i.jpg
nie grzeje Ci się pod tymi plastikami? :P
F4i fajna maszyna :D :D Jak bedziecie planowali jakis wypad to dajcie znac! Jestem w tym.
hehe jakos daje sobie rade za motorynkami ;-)
Dodano:
oki doki ;-) zalezy czy lary motorynka bedzie sie wybieral i czy nas wpuszcza do strefy klubowiczow A3 ;-)
choc jak to Wlodek mowi: skladke oplacilem i inne rzeczy chyba tez hehehe
u mnie zależny to mocno od pogody, jak będzie ciepło, ładnie i sucho to będzie moto :)
Kiedy to w ogole dokladnie jest? I czemu akurat bemowo?! Ja to bym polecial gdzies dalej, a bemowo to mozna i samochodem podjechac, bo to zaden dystans ;)
Włodek, zgadza sie... Jak co roku. Ja odpadam, w tym czasie wole wyskoczyc nad morze, do Krynicy. Mam fajny hotel ustawiony w dobrej cenie (50zl) nad samym morzem. Jacys chetni?! W sobote rano wyjazd, powrot w niedziele. W miedzyczasie ognisko, grill i mala libacja na miejscu!
Jesli chodzi o Czestochowe to niestety, ale to typowy spęd a za takimi nie przepadam. Do Czestochowy chyba jedziesz sie żeby sie pomodlic (bo założenie jest takie ze jestes wierzacy) ;) A tam to nie ma nic wspolnego z tym. Jesli mam taka potrzebe to pojade innego dnia. A jazda przez czestochowe na jedynce i palenie non stop sprzeglo to nie dla mnie ;) Jak juz mam gdzies wyskoczyc to wlasnie do Krynicy. Zarzucilem propozycje!
Ja się jeszcze na takie eskapady nie nadaje :( A na Bemowo się wybiorę czysto testowo :D