Taaa, tez tak uwazam. Moze sie ogarna w pore i zmienia cennik, bo sporo ludzi ma takie opinie. Nie wiem skad taki kosmiczny pieniadz :/
Dodano:
Lorku, a czym Ty smigasz bo zapomnialem?
Taaa, tez tak uwazam. Moze sie ogarna w pore i zmienia cennik, bo sporo ludzi ma takie opinie. Nie wiem skad taki kosmiczny pieniadz :/
Dodano:
Lorku, a czym Ty smigasz bo zapomnialem?
Ostatnio edytowany przez malik - 12-04-11 o 10:17 Powód: Automatyczne łączenie postów
|
a bo ja sie nie chwale
takie male malenstwo
![]()
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
nie grzeje Ci się pod tymi plastikami?![]()
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
F4i fajna maszyna![]()
Jak bedziecie planowali jakis wypad to dajcie znac! Jestem w tym.
Ostatnio edytowany przez LORK - 12-04-11 o 10:40 Powód: Automatyczne łączenie postów
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
u mnie zależny to mocno od pogody, jak będzie ciepło, ładnie i sucho to będzie moto![]()
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
Kiedy to w ogole dokladnie jest? I czemu akurat bemowo?! Ja to bym polecial gdzies dalej, a bemowo to mozna i samochodem podjechac, bo to zaden dystans![]()
Włodek, zgadza sie... Jak co roku. Ja odpadam, w tym czasie wole wyskoczyc nad morze, do Krynicy. Mam fajny hotel ustawiony w dobrej cenie (50zl) nad samym morzem. Jacys chetni?! W sobote rano wyjazd, powrot w niedziele. W miedzyczasie ognisko, grill i mala libacja na miejscu!
Jesli chodzi o Czestochowe to niestety, ale to typowy spęd a za takimi nie przepadam. Do Czestochowy chyba jedziesz sie żeby sie pomodlic (bo założenie jest takie ze jestes wierzacy)A tam to nie ma nic wspolnego z tym. Jesli mam taka potrzebe to pojade innego dnia. A jazda przez czestochowe na jedynce i palenie non stop sprzeglo to nie dla mnie
Jak juz mam gdzies wyskoczyc to wlasnie do Krynicy. Zarzucilem propozycje!
Ja się jeszcze na takie eskapady nie nadajeA na Bemowo się wybiorę czysto testowo
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)