Bo pewnie masz zakodowane selektywne otwieranie drzwi
Printable View
Bo pewnie masz zakodowane selektywne otwieranie drzwi
Raczej nie bo +4 nie mam w kodzie a do tego było by tak że i na pilocie tak samo(czyli dwa razy nacisnąć przycisk otwarcia a wystarczy raz) .Przekręce kluczyk to tylko drzwi od kierowcy,przekrece drugi raz i bez zmian
a słychac w ogóle pompke jak przekręcisz kluczyk w pozycje otwórz ?
Niestety nie ale załatwiłem sobie pompkę 8D0 862 257B i ona na takim samym kodowaniu działa ok tyle ze też nie da się zaprogramować pilota...tak jak w wersji K i sprawa wygląda tak ze te z alarmem działają tak że pilot działa ale z kluczyka otwierają się tylko jedne drzwi a bez alarmu pilot nie działa ale za to z kluczyka wszystko jest ok.hmmm...
Ku pamięci, bo w pierwszym poście jest mały błąd:
Mam tę pompkę w autku trochę poszperałem i wg moich info z netu, oraz strony którą posługiwał się szalalala (digakom) ta pompeczka nie obsługuje pilota, nie wiem jak z alarmem, ale to raczej jest typowy golas (nie mam w aucie ani alarmu, ani scyzoryka) - scyzoryk kupiłem, teraz będe walczyć, żeby znaleźć pompkę do niego i to oprogramować :)
PS. proponuję ten pierwszy post poprawiać systematycznie, np. dopisać tam, które pompki z którymi kluczykami działają itp (w późniejszych postach już coś takiego było), bo wiele osób z różnych for korzysta z tego pierwszego posta nie czytając reszty :) A może być z tego dobry poradnik :)
Pozdro Szparag!
Czym popierasz swą wiedzę ze ta pompka nie obsługuje pilota????
Tym, że próbowali już przez Vaga skomunikować ją z pilotem - w sumie chyba z dwoma, ale nie jestem pewien (antenka prowizoryczna, ale wg wcześniejszych postów powinna zadziałać) i niestety nie pykło. Po drugie na stronie niemieckiej, która się tutaj także pojawiła jest opis, że ta pompka nie obsługuje pilota :)
Jeżeli wg Ciebie powinna działać, wyjaw mi proszę jak to skomunikować, bo zależy mi jednak na scyzoryku ;-)
wiecie może czy pompka "8D0 862 257" bez żadnej litery na końcu będzie obsługiwać pilota? czytałem w tym temacie ale niestety nie znalazłem odpowiedzi, wątek jest trochę długi więc mogłem coś przeoczyć, "8D0 862 257" to to samo co "8L0 862 257" ?
ja mam auto przed lift a pompka wychodzi że jest po lift i wszystko działa :)