Bo pewnie masz zakodowane selektywne otwieranie drzwi
Bo pewnie masz zakodowane selektywne otwieranie drzwi
|
Raczej nie bo +4 nie mam w kodzie a do tego było by tak że i na pilocie tak samo(czyli dwa razy nacisnąć przycisk otwarcia a wystarczy raz) .Przekręce kluczyk to tylko drzwi od kierowcy,przekrece drugi raz i bez zmian
a słychac w ogóle pompke jak przekręcisz kluczyk w pozycje otwórz ?
Sprzedam OBRAZY OLEJNE!
http://olx.pl/oferta/obraz-olejny-pe...8-IDbXP9f.html
http://olx.pl/oferta/obraz-olejny-pe...8-IDbXP9f.html
Zobacz też inne.
Niestety nie ale załatwiłem sobie pompkę 8D0 862 257B i ona na takim samym kodowaniu działa ok tyle ze też nie da się zaprogramować pilota...tak jak w wersji K i sprawa wygląda tak ze te z alarmem działają tak że pilot działa ale z kluczyka otwierają się tylko jedne drzwi a bez alarmu pilot nie działa ale za to z kluczyka wszystko jest ok.hmmm...
Ku pamięci, bo w pierwszym poście jest mały błąd:
Mam tę pompkę w autku trochę poszperałem i wg moich info z netu, oraz strony którą posługiwał się szalalala (digakom) ta pompeczka nie obsługuje pilota, nie wiem jak z alarmem, ale to raczej jest typowy golas (nie mam w aucie ani alarmu, ani scyzoryka) - scyzoryk kupiłem, teraz będe walczyć, żeby znaleźć pompkę do niego i to oprogramować
PS. proponuję ten pierwszy post poprawiać systematycznie, np. dopisać tam, które pompki z którymi kluczykami działają itp (w późniejszych postach już coś takiego było), bo wiele osób z różnych for korzysta z tego pierwszego posta nie czytając resztyA może być z tego dobry poradnik
Pozdro Szparag!
Czym popierasz swą wiedzę ze ta pompka nie obsługuje pilota????
Tym, że próbowali już przez Vaga skomunikować ją z pilotem - w sumie chyba z dwoma, ale nie jestem pewien (antenka prowizoryczna, ale wg wcześniejszych postów powinna zadziałać) i niestety nie pykło. Po drugie na stronie niemieckiej, która się tutaj także pojawiła jest opis, że ta pompka nie obsługuje pilota
Jeżeli wg Ciebie powinna działać, wyjaw mi proszę jak to skomunikować, bo zależy mi jednak na scyzoryku![]()
wiecie może czy pompka "8D0 862 257" bez żadnej litery na końcu będzie obsługiwać pilota? czytałem w tym temacie ale niestety nie znalazłem odpowiedzi, wątek jest trochę długi więc mogłem coś przeoczyć, "8D0 862 257" to to samo co "8L0 862 257" ?
ja mam auto przed lift a pompka wychodzi że jest po lift i wszystko działa![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)