kup używany wężyk to wężyk w każdej a3 8L ośce był takowy
Printable View
kup używany wężyk to wężyk w każdej a3 8L ośce był takowy
Jak się nie mylę po numerze to jest wąż metalowy z gumowym w całości. Pojawiły się już zamienniki dużo tańsze. Myślę, że za 30-40zł dostaniesz nowy. Nie warto bawić się w używane.
zamów u kolegi franc taniej w sklepie nie znajdziesz
Hej, co możecie zaproponować do 1.6 na przód, mam klocki dobre ale straszny osad po nich na alusach i chce je też wymienić. Interesuje mnie tak do 350zł za całość czyli za tarcze przód 256 + klocki(niby moja wersja ma już czujnik zużycia), chyba że można coś kupić dobrego w niższej cenie, jeżdze w miare spokojnie, więcej trasa.
Ok, więc u mnie wybór padł na Tarcze ATE i klocki także ATE. Teraz pytanie czy klocki zwykłe czy dopłacać do tych ceramicznych. Bo mniej pylą i mniej ściarają tarcze. Ale różnica jest kwotowa :( No i czy taki komplet zwykłe tarcze + klocki ate ceramic będzie współgrał?
@Ambietne, faktycznie uderz do Franc'a. Chłopak po Vinie poda Tobie dobrą cenę na dobry sprzęt ;)
po raz setny trzeba napisać - ambiente kup zestaw ate który super spelni Twoje wymagania odnosnie dobrej skutecznosci, cichej pracy i dosyć czystych felg, dobre ceny ma też elementaur czyli pro-choice.pl, napisz do nich to dobiorą, podadzą dobrą cenę itd. Co do czujnika zużycia - jest przy lewym kole, skrec kierownica na maxa i zobacz czy biegnie przewód, ewentualnie podaruj sobie ten czujnik bo wzrokowo przeciez widać ile ich jest jeszcze :)
szparag bierz zestaw ate gładkie+klocki zwykłe, wcale nie pylą jakoś specjalnie i skuteczność bardzo dobra, jeśli się poważnie zastanawiasz nad ceną. Bardzo ważny jest montaż prawidłowy, który zapewni że będą hamowały bardzo skutecznie, cicha praca i wlasciwe równomierne zużycie. Mój zestaw po 10tys km wygląda jak tydzień temu założony.
Zamierzam zmienić w mej A3 ASZ komplet hamulców.
Zastanawiam się nad kompletem tarcz Zimmerman Sport nawiercanych na przód, plus na tył gładkie BOSCH. Albo coś podobnego na przód :confused:
Myślicie, że to dobry wybór? A3 lata głównie w trasie, wiadomo wyprzedzanie i hamowanie.
Od razu mówię ATE czy ATE PD odpada:P
Odpuść sobie boscha, tragedia... Pylą i piszczą jakby się starym Żukiem hamowało.