kup używany wężyk to wężyk w każdej a3 8L ośce był takowy
kup używany wężyk to wężyk w każdej a3 8L ośce był takowy
|
Jak się nie mylę po numerze to jest wąż metalowy z gumowym w całości. Pojawiły się już zamienniki dużo tańsze. Myślę, że za 30-40zł dostaniesz nowy. Nie warto bawić się w używane.
zamów u kolegi franc taniej w sklepie nie znajdziesz
szparag (01-08-13)
Hej, co możecie zaproponować do 1.6 na przód, mam klocki dobre ale straszny osad po nich na alusach i chce je też wymienić. Interesuje mnie tak do 350zł za całość czyli za tarcze przód 256 + klocki(niby moja wersja ma już czujnik zużycia), chyba że można coś kupić dobrego w niższej cenie, jeżdze w miare spokojnie, więcej trasa.
Ok, więc u mnie wybór padł na Tarcze ATE i klocki także ATE. Teraz pytanie czy klocki zwykłe czy dopłacać do tych ceramicznych. Bo mniej pylą i mniej ściarają tarcze. Ale różnica jest kwotowaNo i czy taki komplet zwykłe tarcze + klocki ate ceramic będzie współgrał?
@Ambietne, faktycznie uderz do Franc'a. Chłopak po Vinie poda Tobie dobrą cenę na dobry sprzęt![]()
po raz setny trzeba napisać - ambiente kup zestaw ate który super spelni Twoje wymagania odnosnie dobrej skutecznosci, cichej pracy i dosyć czystych felg, dobre ceny ma też elementaur czyli pro-choice.pl, napisz do nich to dobiorą, podadzą dobrą cenę itd. Co do czujnika zużycia - jest przy lewym kole, skrec kierownica na maxa i zobacz czy biegnie przewód, ewentualnie podaruj sobie ten czujnik bo wzrokowo przeciez widać ile ich jest jeszcze
szparag bierz zestaw ate gładkie+klocki zwykłe, wcale nie pylą jakoś specjalnie i skuteczność bardzo dobra, jeśli się poważnie zastanawiasz nad ceną. Bardzo ważny jest montaż prawidłowy, który zapewni że będą hamowały bardzo skutecznie, cicha praca i wlasciwe równomierne zużycie. Mój zestaw po 10tys km wygląda jak tydzień temu założony.
szparag (12-08-13)
Zamierzam zmienić w mej A3 ASZ komplet hamulców.
Zastanawiam się nad kompletem tarcz Zimmerman Sport nawiercanych na przód, plus na tył gładkie BOSCH. Albo coś podobnego na przód
Myślicie, że to dobry wybór? A3 lata głównie w trasie, wiadomo wyprzedzanie i hamowanie.
Od razu mówię ATE czy ATE PD odpada![]()
Odpuść sobie boscha, tragedia... Pylą i piszczą jakby się starym Żukiem hamowało.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)