Jak skasowac bledy za pomoca klimatronica?? nie posiadam kabla zeby podpiac do kompa.
Printable View
Jak skasowac bledy za pomoca klimatronica?? nie posiadam kabla zeby podpiac do kompa.
nie taka, tylko klimatornik, a jak manuala nie zakładalem to co mam pisać.
pisze jak jest a nie jak co niektórzy, przeciez bajek i mechanicznie jak to ci nie bede opowiadał bo pisales ze juz klime zakładales więc nie rozumiem o co masz pretensje
pysk to moze mieć twoj pies, a nie ja.
- - - Aktualizacja postu - - -
a jeśli dobrze pamietam to kolego miales mi maty do grzanych foteli przysłać oraz włączniki i jakoś ich nigdy nie zobaczylem więc kto tu jest za***sty koles
PS.
nie mam etatu na forum aby wszystkim odpowiadać,
To co moze byc przyczyna ze mimo wymiany czujnika teraz wyskakuje blad 03.3 (Czujnik temperatury wewnętrznej, w desce rozdzielczej, czasem przerwa)
Czy to moze byc przyczyna ze nie leci zimne powietrze??
Sprezarka na pewno sie zalancza, a przewodu nie sprawdzalem
Co to się mogło stać:
- po wciśnięciu przycisku na panelu zapala się śnieżka, ale nie startuje sprężarka ani wentylatory,
- na krótko działa 1 i drugi bieg
- podmieniałem sterownik wentylatorów na identyczny i też nic
- brak napięcia na wtyczce od sprężarki
- na czujniku od sprężarki (4 piny) na 2ch nie ma przejścia, na 2ch kolejnych omomierz wskazał ok 0,23 Ohm,
- bezpieczniki na akumulatorze sprawdzone, jest przejście, dodatkowo wszystko przeczyściłem.
Dalej nie działa.
Dzisiaj sprawdzilem jeszcze raz i sprezarka jednak sie nie zalacza - napięcie na sprężarce klimy - jest ok. 9 V, a podobno powinno byc wieksze. Podlaczona na krotko dziala. Co moze byc przyczyna tego niskiego napiecia i czy to moze byc przyczyna ze sprezarka sie nie zalacza.
Wymienilem te bezpieczniki na nowe i niestety dalej nic :/ , nie moge narazie sprawdzic tam napiecia bo nie posiadam przy sobie miernika