Jak skasowac bledy za pomoca klimatronica?? nie posiadam kabla zeby podpiac do kompa.
Jak skasowac bledy za pomoca klimatronica?? nie posiadam kabla zeby podpiac do kompa.
|
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
nie taka, tylko klimatornik, a jak manuala nie zakładalem to co mam pisać.
pisze jak jest a nie jak co niektórzy, przeciez bajek i mechanicznie jak to ci nie bede opowiadał bo pisales ze juz klime zakładales więc nie rozumiem o co masz pretensje
pysk to moze mieć twoj pies, a nie ja.
- - - Aktualizacja postu - - -
a jeśli dobrze pamietam to kolego miales mi maty do grzanych foteli przysłać oraz włączniki i jakoś ich nigdy nie zobaczylem więc kto tu jest za***sty koles
PS.
nie mam etatu na forum aby wszystkim odpowiadać,
To co moze byc przyczyna ze mimo wymiany czujnika teraz wyskakuje blad 03.3 (Czujnik temperatury wewnętrznej, w desce rozdzielczej, czasem przerwa)
Czy to moze byc przyczyna ze nie leci zimne powietrze??
Sprezarka na pewno sie zalancza, a przewodu nie sprawdzalem
Co to się mogło stać:
- po wciśnięciu przycisku na panelu zapala się śnieżka, ale nie startuje sprężarka ani wentylatory,
- na krótko działa 1 i drugi bieg
- podmieniałem sterownik wentylatorów na identyczny i też nic
- brak napięcia na wtyczce od sprężarki
- na czujniku od sprężarki (4 piny) na 2ch nie ma przejścia, na 2ch kolejnych omomierz wskazał ok 0,23 Ohm,
- bezpieczniki na akumulatorze sprawdzone, jest przejście, dodatkowo wszystko przeczyściłem.
Dalej nie działa.
Audi A3 8L AHF+ 3d
-chip
-egr out
-kat out
-18" sline
Czarna bestia
Dzisiaj sprawdzilem jeszcze raz i sprezarka jednak sie nie zalacza - napięcie na sprężarce klimy - jest ok. 9 V, a podobno powinno byc wieksze. Podlaczona na krotko dziala. Co moze byc przyczyna tego niskiego napiecia i czy to moze byc przyczyna ze sprezarka sie nie zalacza.
nadusienka (22-04-14)
Wymienilem te bezpieczniki na nowe i niestety dalej nic :/ , nie moge narazie sprawdzic tam napiecia bo nie posiadam przy sobie miernika
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)