To spodnie mam fajniejsze :P
Printable View
To spodnie mam fajniejsze :P
Luzno reka na kierownicy, praktycznie nie trzymasz kierownicy, manetki nie dotykasz (tak zeby nie pracowac przypadkiem gazem) i motocykl idzie jak po szynach! :) Problem pojawia sie, kiedy odruchowo usztywnisz rece i zacisniesz reke na manetce. Wtedy faktycznie, motocykl zaczyna zachowywac sie malo "pewnie" :)
A od siebie dodam, ze mialem tydzien przerwy! Kurcze, takiej przerwy dawno nie mialem. Wczoraj jak dosiadlem szerszenia to po samej warszawie zrobilem cos kolo 150km :D non stop ogien gdzie sie dalo. Co to post robi z czlowiekiem ;)
bo rozowe?:)
kurde, chetnie bym sie bujnal inna SVka, bo czasem mam jakies dziwne wrazenie, ze mi tyl lata,
ale to moze rzeczywiscie zle ustawiony tylny amorek
A propo spodni, musze sobie kupic jeansy mottowear. Wczoraj smigalem pol dnia w zwyklych jeansach i to niesamowita wygoda jesli chodzi o walory po zejsciu z motocykla. Normalnie do kina sobie poszedlem, pozniej do knajpy i nic goraco nie bylo, nic sie nie kleilo i nie wygladalem "dziwnie" :)
Jeans motocyklowy na cos takiego, to jednak idealna sprawa.
Dodano:
Amorek to raczej nic do tego nie ma (aczkolwiek powinienes wszystko dostroic do swojej masy i wzrostu!!!!).
Predziej cos z opona albo moze zle kolo ustawione? Ktos naped zle naciagnal i taki moze byc wynik.
Zapraszam do Bełchatowa na przejażdżkę SV :)
Pablo, moze najzwyczajniej w swiecie motocykl stal nieruszany przez pol roku i byl rozstawiony na stopce bocznej. Opona sie trwale odksztalcila i po sprawie. Jesli chcesz, to mozemy sie spotkac i umowic na male latanie. Moze jutro chcesz sie kawalek z nami przejechac? Jedziemy do Lublina na tor, to mozesz nam kawalek potowarzyszyc lub nawet do samego Lublina jechac. Jesli chcesz, to przejade sie kawalek (z nieukrywana przyjemnoscia :D ) Twoja maszyna i powiem czy faktycznie cos pływa dupa :)
Bardzo chetnie sie kiedys wybiore z Wami, ale ten weekend mam zajety na maxa.
Najpierw biwak, a jutro lece do domu do mamusi pochwalic sie nowym sprzetem, na pewno bedzie zadowolona :D
Aaaa, zapomnialem ze biwak jest. Ja tez chcialem leciec, ale jak zwykle zycie zweryfikowalo moje plany :/
Proponuje Malik, zebys sie juz nie pograzal:D miales leciec, a zapomniales??:) nie wiem czy jest na forum ktos z lepszymi tekstami tego typu niz Ty:)