Mam pytanie.Montował już ktoś te lampy.Chodzi mi o wyskakujący błąd spalonej żarówki?
Printable View
Mam pytanie.Montował już ktoś te lampy.Chodzi mi o wyskakujący błąd spalonej żarówki?
Miro to one nie są diodowe?
pewnie, że nie.
Myslalem nad kupnem tych tylnich lamp z pierwszych postow, zeby nieco odmlodzic wyglad. Pojechalem do salonu audi na konsultacje i czlowiek odpowiedzialny za czesci powiedzial, ze owszem, lampy fizycznie beda pasowac, natomiast zupelnie inne jest polaczenie i nie bedzie pasowac do 8P z 2004 roku. Przykro mi sie zrobilo bo juz bylem gotowy wyluskac troche oszczednosci :(
Pytanie do posiadaczy 8P, ktos zakladal te nowe klosze? Da sie czy sie nie da?
Wygladaja naprawde ladnie.
Jasne ze sie da! Bylo na wczesniejszych stronach opisane. Sikor ma i jest spoko. W ASO sie nie znaja, przeciez to nie nowosc!
Sailo, ogladales zdjecia na pierwszych stronach i co ?
robione w photoshopie czy jak ? przeciez widac ze to "stare" 8P, po to zrobilem ten temat - informacja i pokazanie ze sie da bez problemu p&p.
panu podziekuj, nie ma zadnych innych polaczen, to sa zwykle lampy zarowkowe choc moga wygladac jak diodowe (w sportbacku tez wygladaja a nie sa) .
Ok, sorki i dziekuje. Jak cena bedzie przyzwoita to kupie chociaz pewnie mi zaraz napisza, ze 200 funtow lol.
A ktos ostatnio kupowal te lampy w Polsce? Nadal 280zl za sztuke?
lampy w aso kosztują 530pln sztuka ostatnio pytałem jak brałem trochę części mi udało się kupić tu na forum kolega z wrocławia wystawił aukcje za 500pln łyknąłem komplet przyszły w idealnym stanie mało jeździły na aucie mi w aso pan sprzedawca zadał takie pytanie "a pasują" powiedziałem że bez problemu p&p