Mam pytanie.Montował już ktoś te lampy.Chodzi mi o wyskakujący błąd spalonej żarówki?
Mam pytanie.Montował już ktoś te lampy.Chodzi mi o wyskakujący błąd spalonej żarówki?
|
Miro to one nie są diodowe?
pewnie, że nie.
Myslalem nad kupnem tych tylnich lamp z pierwszych postow, zeby nieco odmlodzic wyglad. Pojechalem do salonu audi na konsultacje i czlowiek odpowiedzialny za czesci powiedzial, ze owszem, lampy fizycznie beda pasowac, natomiast zupelnie inne jest polaczenie i nie bedzie pasowac do 8P z 2004 roku. Przykro mi sie zrobilo bo juz bylem gotowy wyluskac troche oszczednosci
Pytanie do posiadaczy 8P, ktos zakladal te nowe klosze? Da sie czy sie nie da?
Wygladaja naprawde ladnie.
Jasne ze sie da! Bylo na wczesniejszych stronach opisane. Sikor ma i jest spoko. W ASO sie nie znaja, przeciez to nie nowosc!
Sailo, ogladales zdjecia na pierwszych stronach i co ?
robione w photoshopie czy jak ? przeciez widac ze to "stare" 8P, po to zrobilem ten temat - informacja i pokazanie ze sie da bez problemu p&p.
panu podziekuj, nie ma zadnych innych polaczen, to sa zwykle lampy zarowkowe choc moga wygladac jak diodowe (w sportbacku tez wygladaja a nie sa) .
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Ok, sorki i dziekuje. Jak cena bedzie przyzwoita to kupie chociaz pewnie mi zaraz napisza, ze 200 funtow lol.
A ktos ostatnio kupowal te lampy w Polsce? Nadal 280zl za sztuke?
Ostatnio edytowany przez SAiLO - 07-05-09 o 15:31
lampy w aso kosztują 530pln sztuka ostatnio pytałem jak brałem trochę części mi udało się kupić tu na forum kolega z wrocławia wystawił aukcje za 500pln łyknąłem komplet przyszły w idealnym stanie mało jeździły na aucie mi w aso pan sprzedawca zadał takie pytanie "a pasują" powiedziałem że bez problemu p&p
[sigpic][/sigpic]
Brak mi mojej a3
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)