ale nie wiem właśnie czy problemem nie jest to, że wgrałem inny soft
Printable View
ale nie wiem właśnie czy problemem nie jest to, że wgrałem inny soft
A ja mam troszkę inny problem. RNS-E dzisiaj mi zgłupiał tzn. przestał widzieć satelity i pozycję zlicza na podstawie prędkości i skrętu kół. Zaraz chyba odkręcę schowek i spróbuję sprawdzić czy czy wtyczka anteny GPS nie wypadła z gniazda. Jakieś inne propozycje ?
P.S. już po problemie - cos antena nie stykała
Laser masz Brudny może ..spróbuj wyczyścić go
mój problem dotyczy tego że jak chcę włączyć radio to jedynie błyska co 5 sekund tak jak by chciało się uruchomić ale nie da się.
Co mam robić pomóżcie!
Audi a3 2006 1.9 TDI (RNS-E navigacja)
Wciskam przycisk włączenia lub przekręcam kluczyk w stacyjce też Radio się nie odpali.
Przy zegarach również nic nie pokazuje (ciemno).
Jedynie słychać wiatraczek cały czas od radia i takie ciche odgłosy oraz te błyski tak jak by włączyć i wyłączyć telewizor.
Odpiszcie proszę!!!
Zaczalbym od przeprowadzanie restartu, ale do tego potrzebujesz kabel.
witam nie chce zakladac nowego tematu wiec napisze tu,mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi:)szukam serwisu gdzie mogli by mi naprawic rns-pu 193b.problem polega na tym ze nie da sie z nim polaczyc w zaden sposob(vcds nie widzi radia),nawet przy wymontowaniu radia i odpowiednim podpieciu i wymuszeniu wgrania softu.jest tylko czarny ekran i napis set oryginal cd-rom.moze ktos ma namiary na dobry serwis.bo juz 3 naprawde dobrych magikow nie dalo rady
Jaczek,są takie płytki do czyszczenia napędów CD/DVD. przykład pierwszy lepszy: http://allegro.pl/plyta-do-czyszczen...966412596.html
nie, to nic nie da. uzyj ipa - alkohol izopropylowy.
odrecasz gorna obudowe i juz masz dostep do lasera. ipa na patyczek do uszu i przecierasz. tylko nie za duzo, zeby nie kapalo.