mysle ze nawet jak coś nie będzie pasować to nie ma takiej opcji żeby nie dało się tego przerobić:)
Printable View
mysle ze nawet jak coś nie będzie pasować to nie ma takiej opcji żeby nie dało się tego przerobić:)
jeśli bedziesz sam to robił to pewnie tak ja i tak za wymiane zapłaciłem 400zl wiec to mi wystarczyło;/
powinno pasować bez żadnych przeszkód sam sie zbieram do k03s ale z tego co rozeznałem rynek to będę celował w nowe turbo bo z używanymi różnie bywa a co nowe to nowe hehe :thumbright:Pozdro
ludu mnostwo razy bylo pisane ze jest plug and play.
Wiem z autopsji.
witam w ko?cu ogarno?em ?rodki na 052 i co powiecie o tej aukcji niby oryginalne czy? by na pewno ???? bo go?? te? regeneruj? nie chcia? bym by mi wcisn?? jakie? po regeneracji a a morz? znacie jaki? sklepy itp by dorwa? nowe turbo pozdrawaim:thumbright:
http://moto.allegro.pl/nowa-turbina-...368698177.html
najlepiej chyba bedzie napisac do Compsport
jak ja kupowałem to koleś w pod Poznaniem za nową chciał 1500zl
sprzedawca z aukcji zapewnia ze fabrycznie nowa zdecydowałem że jednak wybrać nowe k03-052 a takich ofert u nas jest mało mam zamiar takie zdobyć nowe w 2 tys oby sie udało ;) używki to na alledrogo można od tyś dorwać ale niema jak nowe :thumbright:
zadzwoń do tej firmy gdzie ja kupowałem (dane masz na zdjęciu mojego turbo kilka postów wyżej) koleś na stanie ma tego od cholery