W golfie przewidzieli demontaz tego bez wyjścia konsoli. Kodujesz to normalnie vcds na stole czy musisz pierw zflaszowac taki sensor?
Printable View
W golfie przewidzieli demontaz tego bez wyjścia konsoli. Kodujesz to normalnie vcds na stole czy musisz pierw zflaszowac taki sensor?
Z tego co wiem to nie zrobisz tego vcds ,
VAS też tego nie ogarnie czyli pozostaje tylko zawieźć sensor do magików co je "naprawiają" po strzale...Chyba zrezygnuje. Wrzucam bezpiecznik 300A i będzie git :D
No właśnie nie prościej na przewodzie + zamontować oprawkę z bezpiecznikiem AGU jak przy instalacjach car audio? A kabel 50mm to chyba przesada? Ile metrów potrzeba?
Tego nie ma, ja robią metoda CNC w CS.
Wysłane z mojego iPhone'a
Jak ktoś potrzebuję flansze pod przepławkę to dajcie zanć , możliwe wykonanie całej obudowy przepływki , nawet z proszkowym malowaniem .
Powiedzcie mi proszę:
Która skrzynia lepiej zniesie moc w okolicach 350km
S-tronic w 8P czy Tiptronic w A4 b7?
Szukam 2.0tfsi w automacie. Teoretycznie S-tronic (dsg) jest szybsza ale bardziej o bezawaryjność mi chodzi....
Manual odpada. Stary jestem i nie chce mi się już lewej nogi do sprzęgła używać :P
Dsg(dq250)ogarnie 350ps i 450nm bez bólu dupy:-) Tiptronic wychodził na europe w b7 czy tylko multitronic ?