koledzy ma moze ktos do sprzedania ta uszczelke dolna?? bo nie moge gdzie kupic na allegro brak, w sklepach mowili ze trudno dostac bo tak sie rozeszly....
Printable View
koledzy ma moze ktos do sprzedania ta uszczelke dolna?? bo nie moge gdzie kupic na allegro brak, w sklepach mowili ze trudno dostac bo tak sie rozeszly....
Mógłby ktoś podać numer tej uszczelki w ASO? Do silnika AHF? Z tego co szukam to do ahfów jest taka z koszyczkiem?
W AHF-ie odkrecacie tylko srube 14 kluczem 32. Wycieka olej z chlodniczki i filtra ale nie ma tego duzo. Ja robilem to w kanale i moim zdaniem tak bedzie najlepiej. W czwartek kupilem oringi i jak sie okazalo dali mi zle.. Dzisiaj mialem czas jechac je wymienic ale nie mieli tych co ja chcialem. W salonie Audi koles powiedzial ze musialbym poczekac na nie ze 2 tygodnie bo jest z nimi problem wiec podziekowalem. W salonie skody dolna moglaby byc na jutro a gornej nie mieli i nie wiedzieli kiedy bedzie. Wrocilem do domu skrecilem na starych smarujac je troche sylikonem i jak na razie nic nie cieknie. Jutro rano jeszcze zobacze jak bedzie przy wiekszym mrozie.
Christiano no kolego jest problem z dostaniem dolnej uszczelki ;/ gorna bez problemu a z dolna to juz inna sprawa.....tez ja nigdzie nie moge dostac....
Koles z Audi powiedzial ze jada dwie do niego i wiecej w Polsce nie ma.. a pozniej dodal ze z gorna tez jest problem..
pewnie w serwisach mają wielkie zapotrzebowanie na te uszczelki po tych mrozach, wielu osobom je powysadzało, ja w tamtym roku sąsiadowi zamawiałem w aso tą uszczelkę to z niemcowni szła ponad dwa tygodnie... masakra
Hmm.. a jakby kupił zwykły oring? Jaka tam jest średnica, ma ktoś wgląd jag wygląda uszczelka w AHF? Rozkręciłbym ale na nockę jadę.
widzę że koledzy z dieslami mają spore kłopoty, ja do benzyny uszczelkę dostałem bez problemu w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym. I to oryginalną z tymi dwoma wypustkami
Do AHF gorna ma takie 3 'wypustki' a dolna wyglada jak zwykla uszczelka. W serwisie mialy kosztowac 14zl dolna i 22zl gorna. Co do srednicy nie jestem pewien ale mowili cos o 72,2 albo 73 tylko to nie daje za to glowy. Tez ide na nocke jak cos wiec spadam z forum ;)