Tak, naturalnie. Włączasz ją w Opcjach. Ale to będzie tylko jako znaczek na Navi. Na Fisie nic ci nie pokaże.
Printable View
Nie mam gdzie zapytać więc zapytam tutaj ze względu na podobną tematykę oraz widzę że post był 2 tygodnie temu odświeżany. A mianowicie- orientuje się ktoś czy mozna w vcds'ie jakoś zakodować sobie temperaturę oleju aby podczas jazdy była ona widoczna? Mam tutaj na myśli sposób bez montowania dodatkowego czujnika temperatury oleju i montowania go gdzieś w kratce nawiewu bo takie opcje odpadają. Z ciekawości pytam czy może jest jakakolwiek szansa wyświetlenia aktualnej temperatury w oleju na fisie albo nie wiem... tam gdzie jest godzina? ( w lewym dolnym rogu zegarów) ?
Nie wie ktoś przypadkiem czy jest możliwośc ustawienia tak przyjnemnej opcji w A3 8P jaka była w poprzedniku a mianowicie wyłączanie FISu podczas jazdy? Pytam bo przyzwyczaiłem się jak jest zgaszony. Niestety nie wiem jak można to zrobić w nowszej wersji. Przeszkadza mi to i przyjemniej by mi się jezdziło jakbym mógł w danym momencie go wyłączyć. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
Temperatura oleju jest w zegarach poliftowych, nie pamietam od ktorego dokladnie rocznika. Nie da sie jej wlaczyc na stale, tylko musisz sie przeklikac w menu aby ja wyswietlnic. Po jakims czasie i tak zniknie.
Nie mozna wylaczac fis. Caly czas cos bedzie wyswietlone.
Jest jeszcze mozliwosc edytowania wsadu, by pokazała sie zakładka z laptimer i temperatura oleju, jak w zegarach od eski.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W przedliftach też jest temperatura oleju ale trzeba się naklikac w menu ;) przez około 10-15 sec się wyświetla a potem z automatu przerzuca do elektronicznego pokazywania prędkości na fisie ;) 8P 2007 rok podrzucę potem fotkę ;)
Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Nie wszystkie przedlifty maja menu;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Może i nie wszystkie nie wiem jak z tymi które mają fis ;) u mnie jest taka opcja ;)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...55ff2aef3d.jpg
Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
@Proxaa jesteś w stanie napisac gdzie musze klikac aby mi się pojawiła?
A to przypadkiem nie aktywuje sie VCDSem? FIS+ czy jakos tak?