Komplecik ok ale kilka złotych więcej i możesz mieć już Zimmermanna ;)
Printable View
Komplecik ok ale kilka złotych więcej i możesz mieć już Zimmermanna ;)
nie bierz tego szajsu, zapodaj Otto Zimmermanny plus Ferodo
Co post to inna opinia, a stron do przeglądania od groma, żeby wysnuć jakąś konkretną wiedzę. Może warto byłoby zrobić w tym wątku ankietę?
Mam wrażenie kolego ze robisz z wszystkich maniaków prędkości i dohamowań z 200 do 0.
Płacą ci za promowanie ich produktów? Czy ATE obraziło panicza?
Inni polecali ATE, takie też wybrałem. Cena w porządku. To jest tylko AGN, nie trzeba wyczynowych powerdiskow...
Pytał użytkownik co do 1.8 AGN, więc powiedziałem, koniec kropka.
Widzę, że skaczesz do każdego kto ma coś innego niż twoja parafia.
Stuknięte z LG G2
promuje to co ma jakosc a Ate.... cóż czas tej firmy juz dawno minął
za duzo tego przerabiam aby nie wiedziec co pisze, ale każdy robi jak uwaza
Witam Panowie:)
potrzebuję komplet (tarcze+klocki) na tył i przód do mojej A3 1.6
Co polecicie i ewentualnie gdzie lub u kogo kupić.
Pozdrawiam
r.
Wez zerknij kilka stron wstecz, przeciez wszystko jest napisane co i jak, a takze od kogo wziac czesci..
Siema,
Jeżeli komuś to pomoże to zakupiłem ostatecznie komplecik z BOSCHA, na allegro i kurier przywiózł mi go na chate za 500zł.
Zastanawiałem, się czy to będą oryginały czy jakieś podróby, ale tajle przyszły w oryginalnych pudełkach z plombami (wiadomo, dziś to nie problem podrobić ale zawsze nadzieja jest).
Z braku czasu wymieniłem narazie tylko przód i po przejechaniu ~20 km się "dotarły" i teraz jak dla mnie hamują rewelacyjnie, nic nie biją, nie piszczą itp.
Mam nadzieje, że z tyłem będzie tak samo.
Póki co polecam Boscha jako złoty środek w stosunku jakości do ceny.
W razie pytań postaram się pomóc na PW
PS.
Do mojego autka tarcze na przód są 280mm i klocki bez czujnika zużycia (nie wiem czy na taki ciu... trafiłem ale w dwóch sklepach nawet po VIN'nie nie potrafili sprawdzić jakie pasują i kazali se zmierzyć, lub przyjść ze starymi...)
Pozdrawiam
Kerad
a po ilu pełnych cyklach hamowania i z jakich prędkości uzyskuje się efekt dotartych klocków i tarcz?
czy wystarczy przejechać ileś kilometrów unikając po prostu hamowania?