My life be like Ooh Ahh...
... wracam do gry![]()
BKD+GTB2260VK = 245ps/510Nm
by EvolutionMotorSport
mój golf mk1 http://www.a3-club.net/forum/showthr...57#post1331057
|
szparag (03-08-14)
jak pisze prostym jezykiem to nikt nie rozumie
bo wiekszosc ma klapy na oczach jak kon, tylko Ate, Ate, Ate
przeciez to nawet nie idzie na pierwszy montaz
a mi sie juz ....nie po wiem co chce jak sciagam z aut tą plastelinę
Dzwonilem do sklepu z czesciami a pan mi mowi ze sa 2 rodzaje klockow na przod. Prawda czy nie? Jesli tak to jakiej marki brac? Hart, bosch?
do Twojego jest tylko jeden FDB1398
Koledzy jaki zestaw byłby najbardziej odpowiedni dla mojego auta: 1.8T Quattro 150km ARX
Chciałbym za jednym zamachem zrobić komplet (klocki i tarcze - przód i tył). Jako że na hamulcach nie powinno się oszczędzać, szukam czegoś solidnego i sprawdzonego. Autem jeżdżę raczej dynamicznie, dlatego przydałoby się zamontować coś rozsądnego.
Jakieś sugestie?
Ile chceszwydac kasy ???
Na początek poszukaj jarzm na 312 mm do przodu.
Tarcze Otto Zimmermann, klocki Ferodo, Pagid lub Galfer
A jak Cie stac to zapodac klocki Ferodo DS Performance
Wybaczcie, ale czytam tego posta od kilkudziesięciu stron wstecz i jestem bardziej zielony niż na wstępie.
Raz jedne klocki polecacie, za chwile stwierdzenie, że są "do bani", podróby i wg...
Mam seryjną A3 '99 1.8 125KM AGN, i do wymiany cały ukł hamulcowy: klocki + tarcze, przód + tył.
Nie ukrywam, że główną rolę przy wyborze pełni cena, aczkolwiek Harta i innych "renomowanych Niemieckich firm" nie zamierzam założyć.
Bosch wydaje się być "złotym środkiem", ale jakieś sugestie?
Może mi ktoś doradzić (tu lub priv) w co dokładnie zainwestować (jaki rozmiar tych tarcz, bo widziałem, że z tym też są rozbieżności).
Może ktoś kupował ostatnio i poleci jakiś sklep na śląsku (okolice Bytomia), lub zapoda linka czegoś online??
Pozdrawiam
Kerad
Polecam 4cars.pl
Robiłem juz tam kilka zakupów, nigdy się nie zawiodłem.
Przy każdych zakupach zbierasz punkty, które potem obniżają ci kolejne zakupy. Jest też stały rabat za newsletter 6%
Moim zdaniem warto, poniżej wrzucam to co ja wsadzilem od nich do 1.8 AGN 125km.
Komplet ATE.
Stuknięte z LG G2
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)