Problem z pompowtryskiwaczami
Witam, mam problem z pompowtryskiwaczami a mianowicie po wyjęciu wtrysków (niestety głowica pęknięta) okazało się ze te sprężyny co są na wtrysku się rozleciały tzn odpadły i pytanie brzmi czy te blaszki co są pod sprężyną co je trzymają da się dokupić? Co mogę z tym zrobić? Proszę o rady... (załamka)
Pompowtryskiwacze Passat B5 cena
Wiatam wszystkim użytkowników Audi A3 z silnikami Diesla opartymi na pompowtryskiwaczach. Mam problem ze swoją A3 (silnik 1.9 TDI AXR), a konkretniej z pompowtryskiwaczami, które jakiś tydzień temu zupełnie padły. Postanowiłem, że zakupię używane pompowtryskiwacze z Allegro i tu się pojawia moje pytanie: Czy pompowtryskiwacze mogą podejść z Passata? Oznaczenie silnika się pokrywa itd., a pompowtryskiwacze Passat B5 cena których jest nieco tańsza niż do A3. A jak nie dostanę coś sensownego to oddaje do Bosch Diesel Service w Stalowej Woli http://www.wtryskiwacz.com polecany do regeneracji pompowtryskiwaczy na wielu forach warsztat jako, ze po nich się nie poprawia bo bardzo dobry sprzęt i doświadczenie w dieslu.