|
Czy w silnikach CDL trzeba wymieniac HPFP zeby przekroczyc 350KM? Slyszalem, ze sa wydajniejsze niz np w BHZ czy AXX.
koszt standardowo przy tym sterowniku 700zł? nie jest konieczne wyciecie FAP'a? Drugie pytanie to ile by kosztowal chip w grupowym przy starym 1.8T AGU bo chyba ma inny sterownik niz ME7
Jak chcesz uderzać w taka moc, ja bym wymienił. Kamil od R20 teraz tez będziemy zamawiać pompę APR i może turbo. Jak już robić więcej to od razu pompa + turbo, 380-400KM.
Jeżeli auto będzie niesprawne nie zrobimy Ci programu. Jeżeli FAP będzie do usunięcia, też Ci o tym powiemy. Za 1.8T 1100zł przy grupowym
---------- Post dodany 19-05-12 o 07:24 ----------
Duże turbo sam wiesz ile daje. A o dolot chodzi o to aby masa zasysanego powietrza była prawidłowa. I dlatego na dolocie z filtrem sportowym przepływ powietrza jest większy jak na seryjnym filtrze. Po drugie ładnie wygląda pod maską. Koszt 600-700zł w zależności od cen stali i ceny samego filtra. O przyrostach nie mówimy bo nie testowałem tego nigdy w ten sposób. Najważniejsze że pod BIGT oryginalnego dolotu w oryginale nie założysz
Zapraszam na ww.bartpol-hamownia.pl
Modyfikacje elektro-mechaniczne silników spalinowych
Profesjonalna Regeneracja Turbosprężarek
ZOBACZ!! www.facebook.com/BartpolTuning
co potrzebuję sprawdzić przed zrobieniem danego programu do 1.8t AGU 1998 ?
to ja szybkie pytanie:
A3 Sportback
CBAB, 2.0 TDI CR 140KM
koszt mod'a na ~170-180KM
Pozdrawiam
Koszty tych sterowników podane są na stronie KINGSOFT. 2000zł za ten samochodzik
Bartku myśle o zmianie sprzęgła a nie chce Ci zawracać głowy więc podaj orientacyjnie tutaj jakby to wyglądało to będzie akurat dla innych
Myślę raczej o jednomasie ale Ty wiesz lepiej. Czekam na odp![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)