|
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
W ostatniej dostawie zamawiałem również laguna breeze i było w opakowaniu nr 3, zobaczymy jakie będzie (w takim również opakowaniu było Shasta Strawberry, które kupowałem wcześniej i było super).
balboa bubblegum - zapaszek świetny naprawdę ładnie pachnie i intensywnie
Wobber, mam dokłądnie w tym samym opakowaniu i też jestem trochę zawiedziony co do zapachu.. Wszyscy pisali, że jest bardzo intensywny, a w rzeczywistości taki sobie, pachnie trochę lepiej jak go położę na kratki pod szybą, ale gdy jest położony pod popielniczką to bo cienko pachnie..
od ostatniego wpisu minął ponad miesiąc i balboa bubblegum nadal pachnie bardzo intensywnie
w miedzy czasie sprawdziłem citrus splash i lipa konkretna
Nie polecam
desert jasmin, nawet moja mama tego nie che w aucie
new car- totalna porażka
hawai garden- fajny ale po tygodniu nic nie czuć
Posiadam teraz wiśnie w samochodzie ale niestety pomału nudzi mnie ten zapach
I teraz nie wiem jaki mam zapach wybrać
Zgadzam sie z opinią o dyskusji o zapachach, chyba że mamy się wymienić doświadczeniami. Ja z CS używam Jaśminu i utrzymuję się ponad miesiąc spokojnie, jesli chodzi o intensywność. Jestem zadowolony i móglbym polecić. Aczkolwiek Pina colada z poorboy'a jest przyjemniejsza i trwalsza. Kupuje w jednym zaufanym sklepie i jeszcze się nie zawiodłem co do żadnego produktu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)