Cytuj Oryginalnie napisane przez Dziopsky Pokaż post
Cześć,

Mam RNS-E i po załadowaniu map pokazuje mi że jestem w wodzie gdzieś w okolicach Irlandii. Po przejechaniu 100km moja pozycja się zmieniała ale nigdy nie pokazała mojej aktualnej. Czy ktoś wie o co może chodzić ? Moje podejrzenia padają na antenę - ale czy wtedy w ogóle poruszałbym się po mapie ?
Ta jak piszesz to faktycznie cos bedzie nie tak z antena, natomaist to ze sie poruszasz na mapie jest jak najbardziej poprawne, w tym wypadku brana jest pod uwagę predkosc poruszania sie i skret kol - oczywiscie taka jazda kończy sie z reguly tak jak napisales, czyli na srodku jeziora.

Cytuj Oryginalnie napisane przez michal_88 Pokaż post
Witajcie, mam takie oto radio https://www.google.pl/search?q=radio...ST_o-4U8iTM%3A
Jestem na kupnie RNSE Led. W obecnym radiu itd. mam bluetooth który działa itd. Czy po wymianie na Rnse też będzie czy trzeba "coś" dokładać? Mam Vaga także wiem , że bez kodowania się nie obejdzie jednak moje pytanie jest takie czy taka wymiana jest opłacalna? Czy audio będzie grało dobrze jak do tej pory czy może być gorzej, czy przyciski od kiery będą działały? Proszę o pomoc. Pozdrawiam
U Ciebie w aucie jest dedykowany modul do bt, wymiana na RNSE w tym wypadku nic nie zmieni.