Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
|
Kicia, to jaki to czas na zlocie w końcu pokazywało, bo mi jak dwa lata temu 15,17 wyszło więc z Twoją mocą i masą to powinno zdecydowanie lepiej wyjść a tu taki dziwny czas. Może coś nie tak z liczydłem było albo wneka czas Ci podali
Dawaj wbijamy na jakieś inne zawody i zweryfikujemy czy tam dobre liczydło było.
Dla pieniaczy informacja, że to pół żartem pół serio piszę więc nie spinać się od razu bez powodu.
Aha miałem jeszcze napisać, że wydech fajnie chodzi, ale wolę na żywo posłuchać a nie było mi dane, może na spocie się uda, Pozdrów Edycie, nie poznała mnie chyba na zlocie.
Kito a jakie spalanie masz.Pytam z ciekawości, bo moment prawie 500
60ft 2.459, ET 15.222 @ 155.73 KPH tyle robiło A3 200 KM 370 Nm na 18" ze środkiem od S3. Więc czasy coś oszukane, albo auto nie jedzie![]()
R-PERFORMANCE
A3 8L ATD - 241 KM 445 Nm @ TDi by było... 4B11T 388 KM 533 Nm@1.95 - @2.1 ???KM ???Nm
Przemo-car => Doloty, wydechy, montaż FMIC, customowe kolektory ssące i wydechowe, klatki bezpieczeństwa
Przemo-car na Facebook
Ochronne oklejanie karoserii aut, paint protection, zmiana koloru karoserii, myjnia parowa.
ale wszyscy na tym op mieli dziwne czasy Michalku, jak cupry ponad 300ps, albo radek gti e30 ponad 300ps i robili czasy pod 15, a powinni niskie 14 walic, wiatr duzy, moze ten tag tez jakis dziwny
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
R-PERFORMANCE
A3 8L ATD - 241 KM 445 Nm @ TDi by było... 4B11T 388 KM 533 Nm@1.95 - @2.1 ???KM ???Nm
Przemo-car => Doloty, wydechy, montaż FMIC, customowe kolektory ssące i wydechowe, klatki bezpieczeństwa
Przemo-car na Facebook
Ochronne oklejanie karoserii aut, paint protection, zmiana koloru karoserii, myjnia parowa.
15.69 ;> Kurde to szkoda, że razem nie stawaliśmy i na wolnych nie jeździliśmy ja miałem 15.75 w ogóle jakieś beznadziejne te czasy i światłą 3ki nie 5ki w ogóle nie dało się w strzelić ale co tu chcieć tylko 2 przejazdy ;/
Ktoś pisał o strzelaniuwięc niech sobie posłucha jak strzela na odcince
![]()
Tak czy siak zapindala Kitowóz![]()
Sprzedam :
-Gałkę zmiany biegów S-line
- Komplet felg 17" S-line 8P
- Nowe przewody hamulcowe A3/S3 8P Goodridge
Specu - żałuje ,że nie miałem czasu na wolnych przejazdach powalczyć z Tobą - tym razem by się udało a czasów 2 lat temu nie ma co porównywać - inne warunki.
6,8-8L po mieście i 5,5-6,5 auostrada można polatać tanim kosztem
ET wychodzi 15.12 - specjalnie dla Ciebie policzyłem , a Tag miał pomiar na "piszczel" i tylko 3 lampy więc wersja budżetowa.Akurat 18 calowe koła na przedniej osi zrobiły by lepszą robote - na filmie masz - moje się spaliły a wneka nawet nie zadymiły
Miro sensik też rekordów nie pobił , z resztą mało kto pobił albo nikt . Po zawodach na wolnych przejazdach wiatr ustał i były lepsze czasy.
Do tego największa kicha była bo na wolnych przejazdach nie dawali biletów więc nikt nie widział swojego czasu![]()
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
R-PERFORMANCE
Przemo-car na Facebook
No KiTo widzę że maszyna rośnie w siłę, jest pięknie, nic dodać nic ująć![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)