|
Stag 4+
zavoli zeta s
hanki niebieskie
Ostatnio edytowany przez jasiu_cisek - 17-09-12 o 14:16
Jak byk napisane mam w ksiazce od lpg stag 300 4 plusno trudno. Czyli reduktor raczej do wymiany? Czy to moze wyeliminowac problem spalania PB podczas jazdy na lpg? Cos czuje, ze i tak nie ominie mnie wizyta u gazownika...
Czy jest Ktoś ogrnięty żeby dobrze wyregulować instalacje z okolic zielonej góry, lubina, legnicy ewentualnie wrocławia?
Auto ewidentnie kuleje na podtlenku a to się zastanawia czy jechać a po chwili wyrywa jak szalone do przodu no i powyżej 100km/h co chwile przerzuca między gazem a benzyna.
Panowie co sadzicie o takiej instalce : reduktor kme silver, wtryski hana niebieskie no i komputer myslalem nad stagiem, ale.znajomy doradzil mi cos innego, tylko nie pamietam dokladnej nazwy...
Juz wiem jaki komputer. DT gaz system. Podobno nowszy od staga? Co sadzicie?
1.8 T AGU
A cos do 200 koni w takim razie?
AC R01 250E bedzie dobry? Nie bedzie problemow przy 150 km? Chce wziac cos z zapasem mocy na pozniej![]()
Ostatnio edytowany przez kfasny - 20-09-12 o 07:36
u mnie acr01 150 obrabia 180 ale więcej to nie wiem czy da się z niego wycisnąćweź acr01 250 tak na wszelki wypadek zeby był zapas jakby co
kfasny (20-09-12)
Roznice w hurtowni mam 50 zl miedzy slabszym a mocniejszym wiec nie ma sie co zastanawiac. Wiec decyduje sie na staga4, hana niebieskie i ac r01 250 dzieki za pomoc![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)