Jak to sprawdzili ? przecież dostałeś pismo, że są do wymiany ? czy jak to w końcu było ?
Gratuluje![]()
Jak to sprawdzili ? przecież dostałeś pismo, że są do wymiany ? czy jak to w końcu było ?
Gratuluje![]()
Sprzedam :
-Gałkę zmiany biegów S-line
- Komplet felg 17" S-line 8P
- Nowe przewody hamulcowe A3/S3 8P Goodridge
|
dzięki![]()
siemens puscil jakas serie wadliwych PD, ale Audi nie ma nr. wtrysków przypisanych do konkretnego auta tylko do pewnego zakresu nr. seryjnych aut w których mogły się pojawić te wadliwe, akcja polega na tym, że ściągają dekiel zaworowy i sprawdzają nr. PD z tymi nr. które są wadliwe, jeśli się zgadza to wymieniają, jeśli nie to po temacie.
Jest po zrobionej duzej trasie. Moje uwagi do silnika z nowymi pompkami.
Auto chodzi dobrze ( jakby lepiej ale moze to tylko wrazenie ). Zauwazylem dziwne wystepowanie turbodziury ( w okolicach 3tys ) ktorej wczesniej nie bylo ( ale jak dobrze przycisne pedal gazu ).
Co do spalania to nie zauwazylem duzych zmian ( jednak wypowiem sie jak wyjezdze caly bak, obecnie mam przejechanie 50% baku a nie posiadam komputera ).
Moje 'obawy' co do pompowtryskow sie skonczyly jednak wrocil problem zapychajacego sie DPFuOstatnimi czasy cos czesto mi sie zapycha 'bez powodu'. Chyba liczba 'problemow' w A3 musi byc stala
![]()
Tutaj jest strona z audi.de, na której można sprawdzić akcje serwisowe (jeśli dobrze odszyfrowałem to co jest tam napisane po niemiecku):
http://www.audi.de/de/brand/de/servi...container=page
Kamil89wawa możesz sprawdzić na tej stronie swój VIN?
adwert masz auto z Niemiec, jeśli tak to czy byś mógł sprawdzić ten VIN?
pjanet nie znalazłem odpowiednika tej strony na holenderskiej stronie audi http://www.audi.nl, ale może Ci się uda to znaleźć i sprawdzić dla twojego auta (online)?
Ostatnio edytowany przez JJacek - 13-11-12 o 10:28
Zawsze najlepiej kontaktowac sie z serwisem. Slyszalem w ASO ze akcja jest nowa i moze sie okazac ze auta beda wprowadzane do akcji co jakis czas. Czyli trzeba poczekac ( odczekac ) i drynnac ( udac sie do serwisu ) aby sprawdzic na miejscu swoj VIN a nie sprawdzac przez stronke ktora jak mniemam niema dostepu do baz AUDI tzw on-line.
dzis do serwisu dzwoniłem i faktycznie akcja istniejemój sie załapal heheheh
Czy ktoś wie może czy przepisanie auta na rynek polski coś zmienia? Tutaj akurat info osoby, która ma VW Passata:
http://www.racingforum.pl/index.php?...post&p=1029312
pjanet osoby z forum Passata sprawdzały swoje auta na analogicznej stronie VW, poza tym ta strona jest właśnie online bo w przeciwnym wypadku jaki byłby jest sens? Kwestia braku informacji na stronie może być właśnie kwestią widoczności aut sprzedanych na dany kraj (osobno na Polskę, Niemcy, Francję, Holandię itd).Witam. Dzwoniłem i nie podlegało auto. Przepisalem auto na polski rynek natychmiast napisali, że auto podlega akcji 23K1 mam naddzieje, że jak zdejmą pokrywę nie powiedzą wracaj Pan do domudo którego ASO uderzyć ?? W Rowiński-Wajdemajer przepisałem auto a gdzie wymienić ?
pzdr
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)