Witam
O to moja propozycja zamontowania CB Radia. Podczas montażu zależało mi aby CB radio było niewidoczne dla oka i nie szpeciło deski rozdzielczej.
W schowku jest schowane Cb a po stronie kierowcy zamontowany zewnętrzny głośnik w otworze.
![]()
Witam
O to moja propozycja zamontowania CB Radia. Podczas montażu zależało mi aby CB radio było niewidoczne dla oka i nie szpeciło deski rozdzielczej.
W schowku jest schowane Cb a po stronie kierowcy zamontowany zewnętrzny głośnik w otworze.
![]()
Ostatnio edytowany przez piorus - 21-11-12 o 10:48
|
Chyba ciężko za gruchę złapać ??
GG - 20455025
komono (21-11-12)
Ustawione SQ na godzine 12 i tyle ?tylko odsłuch ? nie ładnie
Gruchę można wyciągnąć przy zamkniętym schowku. Poruszam się głównie w mieści dlatego nie korzystam często z radia. Wyciągam antenę jak gdzieś jadę dalej z rodziną. Ustawione na odsłuch ale zawsze jak zobaczę miśków to krzyknę dalej![]()
No dobra jesteś usprawiedliwionyw sumie i tak nie ma sensownego miejsca dla radia w 8P
ja i tak przyczepiłbym je na rzepy do konsoli
trochę odgrzeję, ale może akurat komuś się przyda. też kombinowałem z CB, ale póki co mam je wsadzone między fotel kierowcy (w miejscu, gdzie jest pokrętło do regulacji pochylenia oparcia), a słupek. radio jest niewidoczne i można spokojnie operować lewą ręką.
Witam,
Co myślicie o montażu CB radia pod konsolą środkową?
Szukałem różnych miejsc ale nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy.
Jak miałem radio 1 din to cb miałem zamontowane pod konsolą. Źle to nie wyglądało.
http://www.a3-club.net/forum/showthr...0-TDI-by-wilek
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
O czymś takim myślałem. Nie wygląda źle. W 8P ciężko znaleźć dobre miejsce na cb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)