podepne sie pod temat moze juz bylo ale nigdzie nie widze,czy jesli mam auto w lpg to pokaze fis spalanie zasieg itp
podepne sie pod temat moze juz bylo ale nigdzie nie widze,czy jesli mam auto w lpg to pokaze fis spalanie zasieg itp
Sprzedam czesci z wnetrza audi A3 8L 5D LIFT oraz kazda oryginalna kostke z instalacji elektrycznej- pytac mam wszystko,pozatym zalatwiam kratki podswietlane
|
Pokaze ale benzyny - gazu nie
ok ajesli jade caly czas na gazie to co sredniego i chwilowego pokaze 0.00?
Sprzedam czesci z wnetrza audi A3 8L 5D LIFT oraz kazda oryginalna kostke z instalacji elektrycznej- pytac mam wszystko,pozatym zalatwiam kratki podswietlane
Min spalanie benzyny zawsze jest wiec cos tam pokaze a ile tego nie wiem
jest możliwość odczytania rodzaju licznika za pomocą kabla i pilskiego-vaga?
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
witam serdecznie.jestem nowy na tym forum i od niedawna posiadam A3.chciałbym zrobić do niej zegary z pełnym fisem. na obecną chwilę posiadam 1/2 fis.prosiłbym o pomoc w tej sprawie ponieważ sam raczej nie dam rady więc czy była by możliwość ażeby ktoś mi to zrobił ?? jestem z pod Rzeszowa
potrzebujesz kupić licznik z dużym fisem, i odpowiednią wersja immo 2 lub 3. sprawdz sobie vagiem numer licznika , jesli po wejsciu w 17 intruments na vagu , znajdziesz gdzies swój numer VIN pojazdy WAUZZZX8lZ.... to znaczy ze masz immo3 i takiego licznika musisz szukac, jesli masz immo2 to sprawa ulatwiona bo taki licznik latwiej znaleźć. Potem musisz zakodować klucze , dorobic wiazke do manetki i podciagnac klika kabli od czujnika tempratury zew, ew sygnal spalania jesli nie ma w kostce. To z grubsza tyle.
licznik bedzie wskazywać spalanie PB podczas jazdy na gazie, gazu ma Ci palic 20% więcej tego co na fisie. jesli jest inaczej masz zle wyregulowane lpg.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)