ok dzięki
ok dzięki
|
Witam jestem tutaj nowy mam pytanie jestem Posiadaczem Audi A3 97/98r kupiłem wczoraj lampy http://allegro.pl/lampy-audi-a3-96-0...972056646.html i mam problem z ich założeniem, wymieniał ktoś kiedyś na coś podobnego? i Czy oby na pewno one pasują
Ale jaki masz dokładnie ten problem ?
Wg opisu powinny pasować.
lampy powinny pasowac
ale wybór naprawde lipny
ringi sie przepala a lampy beda parowac kwestia czasu
Domel a co byś polecił żeby lipy nie było? ;p Za jakiś miesiąc będę kupował i powoli się zastanawiam. Na półce w pokoju czekają poliftowe TYC (tył) dałem za nie 240zł komplet nowe to chyba dobra cena? Myślałem o oryginalnym ksenonie, ale nie wiem jaki to koszt i później lampy wysłałbym do Grabka na jakąś regenerację czy coś.
zapytaj garbka ma chyba ori ksenon na sprzedaż
aczkolwiek mozna pilifty + hid wazne by układ mycia reflektorów był bo niejednemu juz dowód poleciał
Okey. Te polifty to jakiej firmy polecacie? Rozumiem, że na Depo szkoda kasy, bo parują po jakimś czasie itd. Taki układ mycia reflektorów drogi jest w zakupie i zamontowaniu? Auto będę robił na ciemno więc czy Grabek zajmuje się robieniem lamp na czarno w środku? Bo coś takiego obiło mi się o uszy, ale nie wiem czy to prawda.
Co do lamp. Tak, Grabek zajmuje się lampami. Jak chcesz dobrze i oryginalnie to odezwij się do niego - dostaniesz czarne lampy Hella w dobrej cenie. Skoro pytasz o spryski do reflektorów znaczy się, że będziesz chciał Xenony, to tym bardziej do Grabka
Co do spysków to tania impreza to to nie jest ale do ogarnięcia.
Na prośbę Domela tutaj zapytam
Robię samochód na ciemno. Jest to granatowa perła 5d. Chciałbym przyciemnić lampy tylne TYC poliftowe, ale nie wiem czy to gra warta świeczki. Folią lub sprayem. Folią podobno ciężko się nakleja a znowu sprayem może nie równo wyjść. Przednie lampy wysłałbym kupiłbym od Grabka Hella oryginalne ciemne. Do tego ciemne 17tki (18tek nie, bo na razie gwintu nie będzie), delikatnie przyciemnione szyby, kierunki boczne dymione.
A może po prostu tak jak było napisane wyżej, ale felgi polerowane rh zw1? (nie wiem czy by pasowały).
Może ktoś robił auto na ciemno i podpowie co nie co?
Nie chcę też zrobić wsi więc czekam na jakieś sugestie. Pozdrawiam!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)