może pomieszali coś przy naklejaniu, generalnie indeks 91 W jest dla Ciebie wystarczający wg zaleceń producenta, nie przejąłbym się tymi naklejkami specjalnie
może pomieszali coś przy naklejaniu, generalnie indeks 91 W jest dla Ciebie wystarczający wg zaleceń producenta, nie przejąłbym się tymi naklejkami specjalnie
|
zauważyłem że nie mają frędzelków można się sugerować tym że były już zakładane , po rozmowie telefonicznej wydaje mi się coś podejrzane ten gość powiedział że je dostał gratis do auta a okazuje się że on handluje oponami
Co sadzicie o tych oponach :
BARUM BRAVURIS 2 205/55R16 91V
Wszelkie sugestie mile widziane.
Z tego co czytalem ta opona jest dosyc glosna przy nizszych predkosciach i szybko sie sciera.
Macie doswiadczenia z ta opona:
Fulda Sportcontrol 205/55 R 16 91W ??
bez obrazy jantar
ale mam wrazenie ze szukasz opon bo w nazwie jest cos "sportowego"
bravuris,sportcontrol etc ...
tak jak powiedzialem
SZ90 to naprawde niezla opona w tej klasie cenowej ..
u mnie bylo cicho, co do scieralnosci takze nie mam zastrzezen
jesli zapytalbys mnie co kupic w tej cenie stanowczo wybralbym jeszcze raz ta opone .
http://allegro.pl/205-55r16-fireston...060986314.html
Akurat przypadkowo sie zlozylo ze w nazwie bylo cos 'sportowego'Akurat szukam opon dla stylu jazdy przewaznie spokojnej, czasami tylko ostrzej sie wykorzystuje autko.
Zalezy mi na w miare cichej oponie o malej scieralnosci, a ze moj budzet to 1000zl za komplet chcialbym wybrac jak najlepiej.
Niemniej dzieki za swoje spostrzezenia i odczucia na temat polecanej przez ciebie opony.
Pomarudze jeszcze troche
jakies doznania z tymi oponami??
http://moto.allegro.pl/4x-opona-pire...028889502.html
Ostatnio edytowany przez Jantar86 - 03-03-13 o 10:43
Bridgestone Potenza czy Toyo T1R?
heniu, które znajdziesz taniej, to bierz![]()
Wezmę chyba Toyo, fajny bieżniczek mają.
950zł za komplet z 2011 z bieżnikiem 7mm to chyba dobra cena?
Ew mam Potenzy - dwie nowe, dwie po 6mm za tysiac.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)