|
Były 3 akcje serwisowe. Z czego 2 można usunąć na terenie Usa ( koleś twierdzi że związane było z innym paliwem).
3 ponoć dotyczy również europy.
W środę po serwisie dam znać, najpóźniej we czwartek.
Ostatnio edytowany przez dykta - 25-02-13 o 18:23
Była akcja fabryczna 28E9 dotycząca wymiany cewek zapłonowych we wszystkich modelach audi z silnikami benzynowymi.Mi wymienili cewki dwa lata temu podczas wizyty w serwisie.
Wg http://www.audiusa.com/us/brand/en/o...in_lookup.html nie ma zadnych akcji serwisowych dla mojego auta.
W papierach ktore mam z serwisu nic nie zauwazylem o akcjach serwisowych. Pozostaje mi tylko kontakt z ASO zebym byl na 100% pewny.
jestem po serwisie.
Cewki zapłonowe wymienione.
Oprócz cewek były jeszcze 2 akcje serwisowe niestety bezpłatne tylko na terenie Usa.
Poprosiłem żeby sprawdził jakie niestety podgląd był niemożliwy.
Jestem dzis po wizycie w ASO , wymienili cztery pompki. A o gwaracje sie pytalem i Pan z serwisu powiedzial, ze teoretycznie jej nie ma, bo to dobra wola audi ze robi tkaa akcje.
Mozliwe , ze masz racje. Wymienili na nowe wiec powinnas byc gwarancja.
Witam. Mam pytanie moze ktos ma jakies dojscie do Aso zeby sprawdzic numer vin WAUZZZ8P68A054375 kolega ma wadliwe pompowtryski (03G130073M) auto szarpie 4 pompka nie trzyma juz normy... Bylismy w serwisie (Ignaszak Kalisz) i powiedzieli ze auto nie podlega akcji . Auto nie posiada ksiazki serwisowej i nie bylo serwisowane w Aso. Auto z 2007r. silnik BMN.
Czy w ogole zadales sobie trud, zeby przeczytac ten temat?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)