|
U mnie opalarką poszly dwa razy
There's only one word you need to know. Low.
a u mnie nie poszlytroszke przypieklem- 200 st 6 minut. to tylko uplastycznilo klej, ale dalej musialem walczyc. udalo sie je rozkleic i nawet posklejac, ale juz nie na fabryczny klej a na silikon sanitarny. w jednym miejscu mi sie pękła, ale gwint naprawiony.
Witam
wypaliły mi sie soczewki lamp tyc czy da sie wyciągnąć odbłyśniki bez rozklejania lampy od tyłu czy trzeba całe rozklejac
nie wyjmiesz, trzeba rozklejać.
dodam, ze do depo i zapewne do tyców tez można zamontowac odbłyśniki od hella
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
tak myślałem że trzeba będzie użyć piecyka tak że jak już rozbiore to i pryśniemy je na czarno i tak sobie myśle czy była by tam możliwosć wsadzić jakieś ledy na dole lampy ale żeby nie oszpeciły lampy.
może ktoś już taki ledy montował bo szukam na necie ale nie mogę nic ciekawego znaleść
daj spokój z tymi ledami........
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Operacje uważam za udaną parę zdjęć może komuś się przydadzą
do rozklejenia użyłem piekarnika opalarka nie dała rady dobrze mieć rękawice 7-10 minut w 180 stopni z termo obiegiem
założyć rękawice podważyć śrubokrętem szkło i ciągnąć. rant obudowy może się troszkę odgiąć ale puki ciepły można go uformować ponownie . Ewentualnie podgrzać opalarka jeśli wystygnie .
lampy można rozdzielić na bardzo małe części fajnie do malowania mało oklejania
![]()
![]()
przed malowaniem należy zmatowić ja użyłem papieru 1500
po zmatowieniu i odtłuszczeniu malowanie ja miałem czarny mat w sprayu
![]()
![]()
po wyschnięciu farby składamy analogicznie od tyłu jak rozbieraliśmy
a oto efekt końcowy czas jakieś 5 godzin
![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowany przez pawel 6n - 12-03-13 o 23:24
Byzio (13-03-13)
jeszcze aspekt parowania lamp po zalozeniu na auto jest interesujacy dla mnie![]()
There's only one word you need to know. Low.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)