nie znam sie tak na turbinach ale to musi być niezła locha że ma taki potencjał. Trzymam kciuki za ten projekt.
nie znam sie tak na turbinach ale to musi być niezła locha że ma taki potencjał. Trzymam kciuki za ten projekt.
|
na tej sprężarce faktycznie jest do zrobienia ponad 450km, jeździ jeden leon o mocy 470km. Ale do mocy 400km trzeba już robić głowice na mechanice. Według mnie był za duży nm i dlatego korby się poddały. A słupek jak grabek napisał najlepiej dać jak najświeższy. Ja bym w przekładke tłoków się jednak nie bawił. Do nowego słupka dać kute korby plus głowica na szerokim kanale i będzie już fajnie
Mozna zrobic 400ps bez mechaniki. Nie musi przeciez krecic do 8tys.
tylko pamiętajcie że to jest duże turbo które wstaje późno i nie kręcąc wysoko ciężko jest wykorzystać jego potencjał
bo do 400 to inne turbo sie kupuje, to jest na ca 500
turbo nie jest złekolega teraz wykorzysta jego potencjał
trzymam kciuki
turbo jest dobre do 500km.
bedzie dobrze ale chce jednak zrobic tak jak rapix pisze .. chce kupic silnik taki jak mialem BAM i korby kute wstawic no i glowica bedzie tez od silnika bam ale zastanawiam sie wlasnie nad ta na szerokim kanale... wtedy zrobie korekte i zeby bez awaryjnie jezdzic to 380KM starczychociaz to co mialem to juz mi w zupelnosci wystarczylo
![]()
every day I see my dream
liczyłem że 400 pęknie z dobrym zapasem
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)