|
A podrzuci ktoś wsad własnie tego licznika spróbować warto8L920930 Diesel
wgrywanie wsadu to tego liczniu skończy się jak 99% przypadków na tym forum. tj uwaleniem licznika.
Witam posiadam problem związany z licznikiem ponieważ nie pokazuje prędkości wskazówka stoi w miejscu , a kilometry nabija . Wczesniej mialem problemy z obrotomierzem zawyzal obroty a predkosciomierz normalnie dzialal teraz sie zmienilo . Czy ktos posiadal taki problem ?
całe forum posiadało tego typu kłopoty setki razy.
Odpowiedz brzmi - szukaj sprawnego licznika Sprawdz jakie masz immo2 lub 3 , szukaj zegara VDO , zakoduj klucze , immo i ciesz sie jazdą a3 bez awarii.
Dokladnie , również polecam zakup VDO. bezawaryjne zegary w porownaniu do Jaegerów.Próbowałem na jednym Jeagerze zgrać wsad vag tacho i niestety nie udało się zgrać. Wgrywać nie próbowałem, ale podejrzewam, że będzie podobnie. Proponuje zakupić VDO, w razie kłopotów łatwiejszy do ogarnięcia "domowymi metodami"
A czy wariujacy wskaznik paliwa tez moze wskazywac na koniecznosc wymiany zegarow? Czy to moze byc kwestia np. czujnika w baku? Przy tym licznik kilometrow tez szwankuje.
U mnie zaczęło się od szalejącego wskaźnika paliwa, potem temp. a następnie całkiem padł. Szukaj nowego licznika
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)