Witam. Jak myslicie dobrze świeca czy cos słabo, sa to HID Xenony 8000K. Wydaje mi sie że cos slabo. Lampy mam soczewki firmy chyba "DEPO" Auto A3 8L 1.8 20v 1997r.
Witam. Jak myslicie dobrze świeca czy cos słabo, sa to HID Xenony 8000K. Wydaje mi sie że cos slabo. Lampy mam soczewki firmy chyba "DEPO" Auto A3 8L 1.8 20v 1997r.
|
lampy nowe ?
podstawa to żarniki
8000k to za duzo
Nie lampy były juz przy aucie jak kupowałem.tak podstawa żarniki. One w realu az tak niebeiseko nei wyglądają. i miałem juz różne zwykle żarowki i tez cienko świeciły. Mi sie wydaje że coś sa źle podłączone bo wszystkie kabelki ktore tam ida sa nie poprzez jakąs kostke tylko docięte i taśmą izolacyjna zrobione. ale nei wime czy tak ma byc. np do żarowki H1 idzie kabel koloro rózowego i żóltego.
zrób fote jak wyglada te druciarstwo
podłaczenie moze nie fachowe ale przypuszczam ze wpływu na jakosc swiecenia nie ma
na początek żarniki tak 5000k
bowiem niebieski rozparasza sie na mokrej/wilgotnej powierzchni
sprawdzić tez trzeba odbłyśniki czy nie wypalone
aha okej ale jak sprawdzic te odblysniki? da sie jakoś? fote zrobie wieczorem jak bede miał auto pod ręka.
Najlepiej je rozebrać, wtedy będziesz elegancko mógł zobaczyć jak odbłyśniki się mają, bo patrząc w otwór na żarówkę raczej zbyt wiele nie zobaczysz..
okej rozbiore i jak beda złe o co najlepiej zrobic za jednym rozbieraniem..kupić nowe czy da się jakos je wyczyścic?
no i wszytsko w temacie... jeszcze jedno kto takie cos robi?? pierwszy raz się z tym spotykam. elektryk,lakiernik, czy malarz?![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)