masz AUXa na samym RNS-E ? sprawdzałeś czy Ci działa z jakimś zwykłym mp3 playerem?
masz AUXa na samym RNS-E ? sprawdzałeś czy Ci działa z jakimś zwykłym mp3 playerem?
"A3-club to ludzie... auta to tylko pretekst" - ja, podczas V zlotu OP
|
mam RNS-E 192 od kilku dni dopiero i mam kilka pytań, wszystko działa, navi, radio, kart jeszcze nie testowałem ;>
1) czy u was też ekran jest po 30min ciepły ?? tzn nie gorący ale mam wrażenie że się grzeje
2) jak wyłącze auto RNS-E gaśnie automatycznie ale ciągle jak się zbliżę słyszę jakby nadal chodziło ?! ?
nie mam żadnych problemów z navi tylko zastanawiają mnie te dwie rzeczy.
Wszystko masz ok. jak rns-e się schłodzi to wiatrak wyłączy się automatycznie i nie będzie buczeć.
Moje padło SPRZEDANE : http://www.a3-club.net/forum/showthr...arne-S3/page48
Moje padło AKTUALNE : https://www.a3-club.net/forum/showth...26#post1568426
lorence (06-06-13)
RNS fabryczny, gniazdo AUX koło ręcznego... nie podłączałem zwykłego playera... wogóle jak właczyć AUX na RNS? przepraszam
Heya...mam pytanie nosze sie z zamiarem zmiany symphony II(mp3) na RNS-E ...autko a3 2007 chcialbym kupic ostatni model (led) ....czy bedzie to wygladalo na zasadzie tylko przelaczeniu kostek czy beda jakies przerobki ?
Przelecialem posty ale nie znalazlem nic przy zmianie z symphony
Thx
moim zdaniem może być problem bo w concert 2+ i symphony 2+ (2din) jest diversity czyli wszystko działa całkowicie inaczej niż w concert2 (1din) i RNS-E,
ja po przejściu z concert2 1din na concert 2+ (2din) miałem problemy z odbieraniem radia, kupiłem nowe adaptery ale zanim je zmieniłem przeszedłem na RNSE i wszystko na starych antenach/modułach śmiga.
Musisz zobaczyć co u Ciebie siedzi w tylnej klapie, jak coś to mam oba moduły działające pod RNS-E na sprzedaż![]()
Ostatnio edytowany przez czaro10 - 06-06-13 o 16:09
nawet bardzo ciekawe bo przy przejściu z 1din na 2din pewien procent ludzi miał problemy z radiem mimo wszystkich podzespołów sprawnych, w tym ja
chyba że RNS-E ogarnia wszystkie rodzaje połączeń antenowych wtedy rzeczywiście nie będzie problemów ale przy concert 2+ u niewielkiej ilości użytkowników występował problem to zakładam że i tutaj może się jakiś procent trafić
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)