xperia Z czy galaxy s4 ? co fajniejsze ? HTC One poza zasięgiem![]()
xperia Z czy galaxy s4 ? co fajniejsze ? HTC One poza zasięgiem![]()
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
|
ja bym wzial galaxy, sprzedal nowke, dolozyl z 3stowy i kupil one
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
nie ja chce kupić za gotówkę nie z promocji... xperie mam za 1700 galaxy 2k , htc one 2,4k - a nie dam więcej niż 2k z tel. wole coś do auta kupić![]()
A czemu poza zasięgiem?? Tzn w ofercie nie ma?? bo na allegro i salonach raczej ta sama pólka cenowa![]()
Ja bym brał s4 soniak ma słaby wyświetlacz.
Nie rozkminiałem tematu HTC one.Czy naprawdę jest lepszy od s4 jeśli tak to na czym polegają różniece na + dla HTC
Kąty widzenia w soniaku wypadja slabiutko. Jakoś źle leżał mi w dłoni i w porównaniu do wyświetlacza w s3 wyglądał słabiuuutko. Kolory jasność. Chociaż nie każdy lubi przesycone kolory szajsunga![]()
Ja bym brał S4. Co jak co ale SGS IV najlepszym telefonem chyba jest według rankingów.
"Ludzie uczą się w 25 procentach od mistrza, w 25 procentach słuchając samych siebie, w 25 procentach od przyjaciół, a w 25 procentach uczy ich czas." Paulo Coelho
Tak więc nauczajcie!
wybrałem One i jestem mega zadowolonyno ale każdy ma swoje zdanie
szajsung na pewno lepiej będzie leżał w kieszeni , sony zrobiło spory postęp z wyświetlaczami w porówniu xperia s do s2 niestety rozwala szajsunga i powiem s3 chyba jest porównywalny.w s4 przesyt kolorów można wyłączyć. W porównaniu do Ztki jest bardziej wybajerzony Ztka niby mocniejsza (w teorii bo tylny panel wygląda na bardziej podatny na zarysowania). S4 fajna leciutka i cieniutka i plasticzek taki raczej mięciusi ale amelinowa obwódka dodaje klasy.W Z zintegrowana bateria co daje możliwość jej wymiany na gwarancji do 2 lat w S4 jako akcesorium i gwara tylko 6 miechów (co nie zmienia faktu ,że pojemniejsza)
- - - Aktualizacja postu - - -
bardziej tu chodzi nie o własne zdanie tylko o argumenty za i przeciw
Wiadomo ,że też spory udział w wyborze robi cena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)