Witam serdecznie, zamierzam w mojej audi a3 1997r. zmienić całe przednie reflektory na te poliftowe. Czy zobaczę dużą różnicę w świetle? Bo aktualnie narzekam na widoczność w nocy. Proszę o pomoc.
Witam serdecznie, zamierzam w mojej audi a3 1997r. zmienić całe przednie reflektory na te poliftowe. Czy zobaczę dużą różnicę w świetle? Bo aktualnie narzekam na widoczność w nocy. Proszę o pomoc.
|
Ja widzę różnicę. Mimo że aktualnie mam prawy reflektor z przesłoną do anglika, skręcony żeby nie raził to i tak jest lepiej. Powiem więcej po wymianie przesłony i wstawieniu żarówek Philips VisionPlus +60%
![]()
Filozofia turbo: Im szybciej jedziesz, tym szybciej jedziesz
=== Back in Black 8L 1.8T -> click ===
zdecydowanie tak. + jakieś porządne żarówki do środka
Aktualnie mam w swoich przedliftowych żarówki Bosma Super Blue H7
Witam a ja mam takie pytanko bo też mam do wymiany lampy a nie bd ładował się znów w seryjne i chcę po lifcie firmy TYC http://allegro.pl/nowe-lampy-audi-a3...547676805.html ale bardziej by mi pasowały smoked czyli z czarnymi odbłyśnikami np. http://allegro.pl/reflektory-audi-a3...547713432.html ale niewiem jak z świeceniem i jakością (parowaniem itp.)
Które wybrać ??
tyc ok ringi bubel
Czesio207 (01-10-13)
siema Emaxxxo.
Proponuje Ci zmienić żarówki na OSRAM night breaker plus h7 i od razu h1 osram night breaker plus
Obecnie presiadłem się z lamp tuningowanych i powróciłem do ori
Proponuję tez udać się do stacji diagnostycznej i wyregulować światła![]()
Pozdro
Sucha Beskidzka
Emaxxxo (08-10-13)
Dzięki wielkie za radę, lecz aktualnie posiadam żarówki BOSMA H7 12V 55W PX26d BLUE LASER i jestem naprawdę zadowolony. Są to żarówki mijania, a żarówki do świateł długich jakie mam wsadzić? Bo mam najzwyklejsze..
Z tekstu rozumiem że te "h1 osram night breaker plus " jak żarówki do świateł długich?
Mogłbyś sprecyzować czy masz jakąś konkretną stację diagnostyczną na myśli, czy mówisz ogólnie?
Pozdrawiam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)