Pokazane rezultaty 1 do 10 z 316

Temat: Dywaniki Gumowe

Hybrid View

skala92's Avatar
    Data dołączenia
    Aug 2013
    Miasto
    Łęczna
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ASZ

Domyślny

zakupilem Petexy i jestem srednio zadowolony. Stopery tylko z przodu. Guma dosc cienka. Stopery z przody od pasazera dosc slabo spasowane. Guma jakosciowo wydaje sie super.
    póki walczysz, jesteś zwycięzcą

Ares1990's Avatar
    Data dołączenia
    Mar 2012
    Miasto
    Lublin - okolice
    Auto
    Audi ---
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T AUM
    Podziękował
    20 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez skala92 Pokaż post
    zakupilem Petexy i jestem srednio zadowolony. Stopery tylko z przodu. Guma dosc cienka. Stopery z przody od pasazera dosc slabo spasowane. Guma jakosciowo wydaje sie super.
    A to dziwne że tylko z przodu stopery. Ale miejsce na nie pewnie jest?? Ja np jak kupiłem dywaniki to dostałem stopery w paczce i musiałem sam sobie je pospinać ale kpl 9szt dostałem A guma faktycznie za gruba nie jest, od obcasów sie wyciera

szewczi90's Avatar
    Data dołączenia
    Mar 2013
    Miasto
    LC
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.8 APG
    Podziękował
    12 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez skala92 Pokaż post
    Stopery z przody od pasazera dosc slabo spasowane.
    tak samo i u mnie, napaliłem się na te petexy a teraz nie wiem czy drugi raz bym je kupił, minimalnie nie pasują te otwory (rozstaw stoperów) na pasażera miejsce da się to przełknąć ale kierowcy jakoś mogli dopasować idealnie, a z tylnymi dałem sobie spokój bo zahaczają o mocowania foteli przednich, może na chama by się udało załadować ale wtedy będą się niszczyły jak ktoś będzie fotel przesuwał - i to mi się nie podoba, na tył sobie wrzuciłem ori dywaniki gumowe z golfa IV pasują lepiej jak te petexy

dużym plusem jest to że te gumy nie śmierdzą prawie w ogóle gumą, takie z motoryzacyjnego lub z marketu to lubią śmierdzieć i pół roku

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania