radiowe ustawienie daty i godziny
radiowe ustawienie daty i godziny
|
Danio dobrze mówi. W A3 zawsze te dwie zaślepki są puste. Jedynie Allroady miały je wykorzystane. Tzn. były tam przyciski od sterowania trzystopniowego zawieszenia pneumatycznego. Lewy do obniżania a prawy przycisk do podnoszenia![]()
instalacja do pokładowego telefonu?
Tak podejrzewałem , bo wg etki powinien byćThanks Buzz
![]()
Witam dzisiaj zdejmujac radio jest taka wtyczka jack jak by od sluchawek nie wiem gdzie ona idzie dalej gdzies w konsole wiecie od czego to?
i drugi taki przewod czerwony nie wiem skad on jest zakonczony izolacja, podejrzewam ze ten przewod idzie do przelacznika swiatel gdyz zauwazylem ze tam jest taki sam o kolorze i grubosci przewod do jakiegos innego przewodu przylączony i owiniety tasma tylko do czego sluzy? czyzby do podswietlenia czegos bylo to?
![]()
Nie wiem w sumie w którym temacie to dodać ale ten chyba będzie najbardziej odpowiedni. Co to takiego? Znajduje się przy lewym przednim i lewym tylnym kole.
![]()
Podejrzewam, że bajer od Xenonu. Czujnik czy coś takiego.
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
Pytam bo wygląda na urwany/zepsuty i chciałbym to jakoś naprawić.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)