Ok samA sobie odpowiem, dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
Ok samA sobie odpowiem, dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
|
Nie wiem jak jeszcze prościej mógłbym to napisać...
Sprzedam OBRAZY OLEJNE!
http://olx.pl/oferta/obraz-olejny-pe...8-IDbXP9f.html
http://olx.pl/oferta/obraz-olejny-pe...8-IDbXP9f.html
Zobacz też inne.
Na moje, jeśli nawet z kluczyka nie można otworzyć to pompka tu niema nic do gadania, coś z mechanizmem między ryglem a zamkiem musi być, może coś zeskoczyło i nie trybiWtedy pompka się meczy bo nie może wypchnąć rygla bo go blokuje zamek. Więc obstawiałbym właśnie to, jak chcesz jeszcze coś spytać napisz na priv bo widzę Kowal
edit. dorobić scyzoryk bez problemu, tyle że koszta (200zł zwykły kluczyk z chipem)
Też mnie dopadł problem z centralnym zamkiem..
Otóż problemy zaczęły się z dnia na dzień, niekiedy pilot nie chciał zamknąć/otworzyć, pojechałem do pracy, po robocie bez problemu z pilota autko się otwarło, przyjechałem do domu, już znowu nie reagował, kilka takich sytuacji było, aż w końcu totalnie NIC. Wymieniłem bateryjki, ale nadal lipa, pewnie kodowanie, 1 user podpowiedział mi, abym włożył kluczyk do zamka drzwi i nacisnąć na pilocie "otwórz" i jednoczeście zamykać drzwi kluczykiem, niby coś tam jakby "zapikało", ale nadal nic.. Kluczykiem normalnie wszystkie drzwi się zamykają/otwierają. Ma ktoś jakiś pomysł ?
Zrób kodowanie kluczyka,jeden kluczyk do stacyjki i właczony zapłon,drugi kluczyk w drzwi,otwierasz drzwi-na kluczyku klikasz otwórz,zamykasz drzwi-na kluczyku klikasz zamknij.
Tylko problem jest w tym, ze mam tylko 1 kluczyk...
Ja mam trochę inny problem, ale mimo wszystko związany z zamkiem centralnym więc to chyba odpowiedni tematChodzi mi o to, że chciałbym sobie "dorobić" pilota do swojej fury a nie za bardzo wiem jak to zrobić, głównie chodzi o cene. Generalnie otwierają mi się wszystkie drzwi z kluczyka, ale brakuje pilota. Kluczyk mam zwykły bez żadnych przycisków., samochód jest z 2001r, mam dodatkowo taki bajer, że przy zamykaniu drzwi gdy przytrzymam kluczyk w prawo zamykają mi się wszystkie okna.(Ciekawe jaką mam wersje?). Musze kupić pilota i zaprogramować go samemu na własną częstotliwość? Jak to zrobić zapewne jest tu gdzieś dokładnie wytłumaczone, ale nie wiem czy w ogóle dobrze się do tego zabieram.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)