dokładnie jak mówisz
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
dokładnie jak mówisz
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
|
Chciałbym się podzielić informacją , miałem problem z pompką 8L0 862257 L, zalała się wodą i przestała działać,po osuszeniu wymianie centralki z pilotami działała przez pół roku, potem definitywnie padła elektryka tj.oświetlenie wnętrza kabiny i bagażnika ,nie działało otwieranie i zamykanie szyb i oświetlenie ostrzegawcze drzwi.Robiłem wszystko ,pompki z inną literką i nic,poprawiałem lutowanie, czyszczenie kontakt spray, w pewnym momencie zadziałała lecz spaliłem bezpieczniki i dałem sobie spokój, dopiero po zakupie pompki z L i podłączeniu wszystko zadziałało.Nie ukrywam że ciężko było kupić za rozsądną kasę taką pompkę, wszystkie z tą literą L są najdroższe, ale wyrwałem za 200 i jest ok.
Ja swoją sprzedałem za 89plnteż z literką "L"..
I z kolei mam pytanko, czy istnieje jeszcze jakaś możliwość adaptacji kluczyka (pilota) do pompki oprócz klasycznego tj. jeden w stacyjce i drugi programujemy? Dokładnie chodzi mi o fakt, że jest jeden kluczyk z pilotem i coś nie chce działać (bateria sprawna - świeżo wymieniona).
Możesz zakodować piloty vagiem. Poniżej masz linka do procedury dopasowania pilotów:
http://www.vag-com.pl/index.php?mod=site&id=6
Witam wszystkich kupiłem audi a3 97r bez pompki i nie wiem jaką kupić pompkę mój nr kluczyka to 8LO 837 231 A a chciałbym mięć otwieranie na pilota
Trochę dziwne bo jeśli posiadasz kluczyk z pilotem tak jak napisałeś i Ci on działa to musisz mieć pompkę a jeśli tak jest to by działało domykanie i otwieranie szyb z pilota zmień w niej kodowanie
Panowie bo na pierwszej stronie nie ma informacji.. Czy pompka z oznaczeniem C obsługuję pilota?
Witam mam pompke z oznaczeniem L ktora jak wynika z opisu nie posiada sterowania radiem. Moje audi z 2000r posiada czujniki ciepla i alarm czy jest mozliwe ze do uzbrojenia alarmu byl inny pilot tylko do tego. Mam komplet kluczykow i niema w nim scyzoryk
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4
Z tego co kojarzę, wersje B i C, były jakoś nieudane, ale chyba obsługiwały piloty, musisz przewertować temat, bo na pewno było o tej pompce opisane, chyba nawet Danio się wypowiadał.
Jeżeli alarm faktycznie jest, to musiałbyć dołożony dodatkowo, a załącza się jak zamkniesz ręczni drzwi itp?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)