"Noc oczyszczenia" - średniak, podobny do "Nieznajomi" i porównując go z tym filmem, to wypada słabo wg mnie.
Końcówka mi się podobała, reszta do przewidzenia.
4/10
"Noc oczyszczenia" - średniak, podobny do "Nieznajomi" i porównując go z tym filmem, to wypada słabo wg mnie.
Końcówka mi się podobała, reszta do przewidzenia.
4/10
|
"Igrzyska śmierci - w pierścieniu ognia" - pierwszą część obejrzałem i jakoś mnie nie uwiódł. Drugą część obejrzałem w zasadzie na prośbę dziewczyny... Oboje stwierdziliśmy, że to pomyłka...
3/10
Locke jak dla mnie porażka Film
3/10
"Królowie lata" - nie, nie, nie... 3/10... a może i 2...
"Polowanie na łowcę" - Niby nie porywa ale... mnie się podobałfilm na faktach, co potwierdza początek i sam koniec filmu. Nicolas Cage - świetnie odegrał swoją rolę. Całość oceniłem na 7/10 (dałbym 6 ale gra aktorów jest świetna)
"Static" - film niskobudżetowy, motyw podobny do tego z "Nieznajomi" czy "Noc oczyszczenia" ale o zaskakującym zakończeniu. Można obejrzeć dla zabicia czasu. 5/10.
ja wlasnie obejrzalem 72 godziny
http://www.filmweb.pl/film/72+godziny-2014-656289
pomysl i scenariusz L. Besson, fajnie sie oglada
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
"Adwokat" - mimo gry wielu dobrych aktorów, film wg mnie bardzo słaby - zero polotu, akcji... aczkolwiek ma pewne przesłanie. Ogólnie - kasa, seksowne kobiety, szybkie i drogie fury, narkotyki + kilka ciekawych dialogów/zwrotów - wszystko na tacy bez fajerwerków ale kino nie dla mnie. 3/10
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)