|
Czy macie jakiś sprawdzony środek na zmiękczanie zaschniętych ptasich kup?
Nienawidzę tych opierzonych skurw****synów![]()
Filozofia turbo: Im szybciej jedziesz, tym szybciej jedziesz
=== Back in Black 8L 1.8T -> click ===
ja używam do tego Quick Detailera i delikatnie zbieram szmatką z mikrofibry (która potem wędruje od razu do prania)
a jak gołąb wpierdzielał czekoladę z ogórkami a potem pił mleko, to zostaje podjazd na bezdotyk by zmyć to co na powierzchni, resztę QDekiem poprawiam
"A3-club to ludzie... auta to tylko pretekst" - ja, podczas V zlotu OP
Moje mikrofibry ktorych uzywam do aplikacji SQD po jednokrotnym uzyciu staja sie jakies takie twarde, mniej elastyczne i niemile w dotyku - w jaki sposob najlepiej przywrocic je do stanu poczatkowego? Recznie je prac czy w jaki sposob i przy uzyciu czego?
rozwiń skrót SQD.
ja piorę w środku do prania mikrofibrkonkretnie SmartWax Clean Microfiber, Wiolka polecała Micro Restore Detergent.
http://shiningcar.pl/pl/p/Sonax-Bril...er-750ml-/1132
Jak korzystasz z tego srodka do prania mikrofibr? Mikrofibry do pralki i 2 nakretki? Nie mam tych mikrofibr wiele wiec nie wiem czy pranie ich w pralce bedzie ekonomiczne.
a... Sonax BSD
no tak, on jest tępawy po użyciu i faktycznie fibry się też takie robią;
co do prania to zgodnie z instrukcją na opakowaniu - zwykle ok. 30-60ml w zależności od środka na średni-duży załadunek
jak nie chcesz kupować takowego, można się pobawić ręcznie z szarym mydłem w ciepłej wodzie, ale stricte brudu z fibr nie zmyjesz, ale ten BSD powinien puścić![]()
co mogę zastosować na wypolerowane klosze lamp ? celem ochrony
UWAGA! Skargi i żale do firmy BARTPOL Ostrowiec Św ( oddział Kingsoftu )
http://www.a3-club.net/forum/showthr...-Kingsoftu-%29
aby aby aby aby aby aby
dobry twardy wosk + np niewidzialna wycieraczka
EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing
Poradzicie mi jak najlepiej czyścić deskę?
Bo tam mam taki chropowaty plastik że po przecieraniu ściereczką zostają z niej małe kłaczki i to jest wkurzające
A pasuje zebrać trochę kurzu od czasu do czasu.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)