Strona 66 z 97 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 651 do 660 z 967

Temat: Pompki centralnego zamka. update

Data dołączenia
    Dec 2013
    Miasto
    Lubsko
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

dokładnie jak mówisz

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Data dołączenia
    Mar 2014
    Miasto
    lipoeiec
    Auto
    audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AGR

Domyślny

Chciałbym się podzielić informacją , miałem problem z pompką 8L0 862257 L, zalała się wodą i przestała działać,po osuszeniu wymianie centralki z pilotami działała przez pół roku, potem definitywnie padła elektryka tj.oświetlenie wnętrza kabiny i bagażnika ,nie działało otwieranie i zamykanie szyb i oświetlenie ostrzegawcze drzwi.Robiłem wszystko ,pompki z inną literką i nic,poprawiałem lutowanie, czyszczenie kontakt spray, w pewnym momencie zadziałała lecz spaliłem bezpieczniki i dałem sobie spokój, dopiero po zakupie pompki z L i podłączeniu wszystko zadziałało.Nie ukrywam że ciężko było kupić za rozsądną kasę taką pompkę, wszystkie z tą literą L są najdroższe, ale wyrwałem za 200 i jest ok.

szparag's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2013
    Miasto
    Konin
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T AUM
    Podziękował
    118 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez jmb Pokaż post
    Chciałbym się podzielić informacją , miałem problem z pompką 8L0 862257 L, zalała się wodą i przestała działać,po osuszeniu wymianie centralki z pilotami działała przez pół roku, potem definitywnie padła elektryka tj.oświetlenie wnętrza kabiny i bagażnika ,nie działało otwieranie i zamykanie szyb i oświetlenie ostrzegawcze drzwi.Robiłem wszystko ,pompki z inną literką i nic,poprawiałem lutowanie, czyszczenie kontakt spray, w pewnym momencie zadziałała lecz spaliłem bezpieczniki i dałem sobie spokój, dopiero po zakupie pompki z L i podłączeniu wszystko zadziałało.Nie ukrywam że ciężko było kupić za rozsądną kasę taką pompkę, wszystkie z tą literą L są najdroższe, ale wyrwałem za 200 i jest ok.
    Ja swoją sprzedałem za 89pln też z literką "L"..

I z kolei mam pytanko, czy istnieje jeszcze jakaś możliwość adaptacji kluczyka (pilota) do pompki oprócz klasycznego tj. jeden w stacyjce i drugi programujemy? Dokładnie chodzi mi o fakt, że jest jeden kluczyk z pilotem i coś nie chce działać (bateria sprawna - świeżo wymieniona).

owieczka's Avatar
    Data dołączenia
    Mar 2009
    Miasto
    Zabrze
    Auto
    1.9TDI AXR+
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    inny
    Podziękował
    40 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez szparag Pokaż post
    I z kolei mam pytanko, czy istnieje jeszcze jakaś możliwość adaptacji kluczyka (pilota) do pompki oprócz klasycznego tj. jeden w stacyjce i drugi programujemy? Dokładnie chodzi mi o fakt, że jest jeden kluczyk z pilotem i coś nie chce działać (bateria sprawna - świeżo wymieniona).
    Możesz zakodować piloty vagiem. Poniżej masz linka do procedury dopasowania pilotów:
    http://www.vag-com.pl/index.php?mod=site&id=6

Kiedyś się ogarnę, ale czuje, że to jeszcze nie czas na takie wybryki.

Data dołączenia
    Dec 2013
    Miasto
    Lubsko
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez owieczka Pokaż post
    Możesz zakodować piloty vagiem. Poniżej masz linka do procedury dopasowania pilotów:
    http://www.vag-com.pl/index.php?mod=site&id=6
    U mnie ten sposób nie chciał jakoś działać ale z 2 kluczykami działało normalnie.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Data dołączenia
    May 2014
    Miasto
    Łańcut
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AGR

Domyślny

Witam wszystkich kupiłem audi a3 97r bez pompki i nie wiem jaką kupić pompkę mój nr kluczyka to 8LO 837 231 A a chciałbym mięć otwieranie na pilota

Data dołączenia
    Jan 2012
    Miasto
    Łomża/Żyrardów
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T AUM

Domyślny

Trochę dziwne bo jeśli posiadasz kluczyk z pilotem tak jak napisałeś i Ci on działa to musisz mieć pompkę a jeśli tak jest to by działało domykanie i otwieranie szyb z pilota zmień w niej kodowanie

Emaxxxo's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2013
    Miasto
    Wadowice
    Auto
    Ford Mustang 5.0 V8
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    10 razy

Domyślny

Panowie bo na pierwszej stronie nie ma informacji.. Czy pompka z oznaczeniem C obsługuję pilota?

Data dołączenia
    Jun 2014
    Miasto
    ropczyce
    Auto
    Audi a3 l8 1.6 2000
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.6 AKL

Domyślny

Witam mam pompke z oznaczeniem L ktora jak wynika z opisu nie posiada sterowania radiem. Moje audi z 2000r posiada czujniki ciepla i alarm czy jest mozliwe ze do uzbrojenia alarmu byl inny pilot tylko do tego. Mam komplet kluczykow i niema w nim scyzoryk

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4

szparag's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2013
    Miasto
    Konin
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T AUM
    Podziękował
    118 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez Emaxxxo Pokaż post
    Panowie bo na pierwszej stronie nie ma informacji.. Czy pompka z oznaczeniem C obsługuję pilota?
    Z tego co kojarzę, wersje B i C, były jakoś nieudane, ale chyba obsługiwały piloty, musisz przewertować temat, bo na pewno było o tej pompce opisane, chyba nawet Danio się wypowiadał.

Cytuj Oryginalnie napisane przez sylwo18l Pokaż post
    Witam mam pompke z oznaczeniem L ktora jak wynika z opisu nie posiada sterowania radiem. Moje audi z 2000r posiada czujniki ciepla i alarm czy jest mozliwe ze do uzbrojenia alarmu byl inny pilot tylko do tego. Mam komplet kluczykow i niema w nim scyzoryk

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4
    Jeżeli alarm faktycznie jest, to musiałbyć dołożony dodatkowo, a załącza się jak zamkniesz ręczni drzwi itp?

Strona 66 z 97 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)

Zasady postowania