|
Oki, około 200KM i około 220KM.
Zapraszam na ww.bartpol-hamownia.pl
Modyfikacje elektro-mechaniczne silników spalinowych
Profesjonalna Regeneracja Turbosprężarek
ZOBACZ!! www.facebook.com/BartpolTuning
TO odpowiedz do mojego pytania? bo nie moge sie połapać?Jak jest sprawne wszystko 100% to około 185KM i około 40NM więcej. Od 4 lat nie widziałem na rolkach u siebie tego silnika który serię by trzymał ale kto wie. Koszt 900zł
Nie, ja napisałem ci to co poniżej
Dokładnie to nikt nie może powiedzieć ile wyjdzie KM i NM. Ja nie mam zielonego pojęcia w jakim stanie masz samochód. Spalanie w dużym stopniu zależy od stanu pompowtrysków. My ustawiamy 170KM i 380NM. Koszt modyfikacji 850zł. Po modyfikacji auto nie pali więcej zachowując dotychczasowy styl jazdy. Jak się korzysta z mocy z pedałem w podłodze to spali zawsze więcej niż na serii.
Witam! Mam małe pytanko, w moim audi 1.9 tdi 110 KM miesiąc po wyszyszczeniu turbo znowu zapiekły się kierownice ;/ poprzedni właściciel nic nie wspominał o żadnym sofcie ale auto jedzie lepiej niż niejedno 130 konne. Jeden z ,,mechaników" powiedział mi że soft może być nie do końca dobrze wykonany dlatego kierownice tak szybko się zapiekaja. Według was profesjonalistów jest to możliwe??? jakaś za duża dawka czy coś??? (wtryski w pełni sprawne, nie leją)
Witam mam pytanie, Audi A3 2004 2.0 tdi 140km tyle że BKD 200 tys przebiegu da radę coś więcej wycisnąć i czy warto (głowica wymieniona) ? I jakie koszty?
Kolega ma Focusa II 2004r 2.0 tdci 136km na wtryskach siemensa. Ile wyciśnie samym programem?
Witam, posiadam Audi S3 8L 1.8T BAM, zrobiony wydech, IC, filtr powietrza K&N, wymienione wtryski, jakiej mocy mozna sie spodziewac po chipie ?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)