jak chcesz to mam nowe wtyczki,jak dobrze polutujesz to bedzie jak fabryka![]()
jak chcesz to mam nowe wtyczki,jak dobrze polutujesz to bedzie jak fabryka![]()
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
|
Od jakiego auta podejdzie system samopoziomowania i przetwornice do bixenonów skrętnych (A3 sportback polift). Fabrycznie są tam zwykłe halogeny a chce skrętne bixy.
I co potrzebuję jeszcze by uruchomić skręt bixów.
Jeśli ktokolwiek podjąłby się montażu z wymienieniem części jakie potrzebuje proszę o PW.
Koszt nie mały, zdaje sobie z tego sprawę.
Uwaga! Mój nick wymawiamy tak jak jest napisane: skrzypul a nie "skszypół"
205 1.9 GTi 128KM, CRX Del-Sol 1.6 136KM, A3 8L 1.8TQ 180KM, S3 8L BAM 260KM, A3 8P 2.0TQ 400KM
S4 B8 3.0 TFSi: 475KM
Chrysler Town&Country 3.6 290PS
Grabek, wtyczki już kupiłem. Potrzebuje tylko te piny. Jakie one mają być ?
a widzisz u mnie miałbyś piny razem z wtyczkami, oznaczenia niestety Ci nie podam, bo nie znam;/
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
A zna ktoś może te oznaczenia ?
Marcin, nie mówię, że jak dasz adapter, to zawsze się spier.. Ale trzeba z głowąDlatego pewniejszym rozwiązaniem i chyba tańszym jest wymiana wtyczek.
Tu aukcja z wtyczkami, gumeczkami zabezpieczającymi i pinami.
http://allegro.pl/audi-a3-lift-lifti...669645597.html
A tu piny/konektory których potrzebujesz. Tak na szybko, można znaleźć łączone po 10 i praktycznie w każdym sklepie z elektroniką u siebie w mieście. Ogólnie piny do Kostek ISO.
http://allegro.pl/koncowka-konektor-...615169650.html
Zgadzam sie z Buzzem. Dobrze zrobione wtyczki (prawidłowo zblokowane piny) nie maja prawa sie rozpiąć. Akurat konektory Audi są świetne jakościowo i trzymają aż za mocno
A jakby miało zawilgotniec to bez adaptera też zawilgotnieje.
Filozofia turbo: Im szybciej jedziesz, tym szybciej jedziesz
=== Back in Black 8L 1.8T -> click ===
Dzięki za pomoc. W serwisie Porsche Inter Auto S-c zamówiłem te piny i zapłaciłem za nie (o zgrozo) 20 zł za sztuke!
bo takie rzeczy kupuje się w aso skody albo seata![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)