Czy mozecie mi podpowiedzieć jakich padow uzyc z jakiej firmy???Rozumiem ze pasty manzerna poradza sobie ??
Czy mozecie mi podpowiedzieć jakich padow uzyc z jakiej firmy???Rozumiem ze pasty manzerna poradza sobie ??
|
do wyboru do koloru http://carok.pl/sklep/kategoria.379....powerball.html
kup sobie trzy pady miękki,średni i twardy w zależności jaka gradacja pasty będziesz dzialal
UWAGA! Skargi i żale do firmy BARTPOL Ostrowiec Św ( oddział Kingsoftu )
http://www.a3-club.net/forum/showthr...-Kingsoftu-%29
aby aby aby aby aby aby
E-klasa (08-02-15)
Dobre pady na rzep i tanie masz z firmy NAT
Ja na nich działam cały czas i są na prawdę ok.
Biały gładki cutting
Żółty gofrowqty lub gładki jak wolisz polishing
I czarny gofrowqty finish
E-klasa (08-02-15)
Czego używacie do czyszczenia pada pomiędzy nakładaniem pasty polerskiej?
dzieki za pomoc
mydło biały jeleń + ciepła woda + szczoteczka do rąkzaraz po skończonej robocie /skończonym dniu
![]()
mkbewe - na koniec bardzo dobrze, ale on pytał o to co w trakcie(efekt zapychającego się pada)
ja korzystam ze szczoteczki do zębów, miękkiej, z równym włosiem; odpalasz maszynę do góry nogami i delikatnie dotykasz obracającej się gąbki - będzie pylić
lepsza opcja to sprężone powietrze, ale trzeba mieć kompresor![]()
"A3-club to ludzie... auta to tylko pretekst" - ja, podczas V zlotu OP
E-klasa (08-02-15)
A ja mam pytanie co do maszyn polerskich. Chce sobie zakupić tylko nie wiem jaką. Jakieś podpowiedzi ?![]()
fajnie by było mieć 2
1 rotacja
2 DA
ja na razie mam tylko rotację i to jedną z tańszych na allegro (eurotec firma chyba) i działą już kilka ładnych lat. Samą rotacją tez da się pracować jednak już przy miękkich lakierach będzie to trudne czasami wręcz nie możliwe jak chesz uzyskać igiełkę
- - - Aktualizacja postu - - -
pośpieszyłem sie![]()
mkbewe nie przeszkadza Ci brak stabilizacji obrotów w tej polerce?![]()
co do mycia zewnątrz? karoseri? co aktualnie polecacie? bo ja narazie tylko szampon samochodowy za dwie dychy uzywałem ;/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)